Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ενδιαφέρον ματς στην Τρίπολη

aek fashΜε τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τελείωσε τον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος η ΑΕΚ η οποία από την έναρξη του δευτέρου γύρου θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για μία νέα αρχή με σκοπό να αποχωρήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αστέρας Τρίπολης

Η προετοιμασία του Αστέρα ολοκληρώθηκε με κάποια προβλήματα, καθώς στην αποστολή δε συμμετέχουν οι γνωστοί τραυματίες, Φούλοπ, Μπακασέτας, Σανκαρέ και Κουρμπέλης, αλλά και ο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος τις τελευταίες ημέρες είχε μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ωστόσο ζήτησε ο ίδιος να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση, γιατί δεν νιώθει ακόμη 100% έτοιμος.

Με τις δεδομένες απουσίες και την επιστροφή του Περόνε στην αποστολή, φαίνεται πως απέναντι στην ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετά διαφορετικό πρόσωπο. Ο Μπαντής θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Μπαρτολίνι αναμένεται να είναι ο Καστέλς. Ο Τσαμπούρης θα παίζει δεξιά, ενώ αριστερά ο Φορμίκα, αν και επέστρεψε ο Πιπίνης. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Αλβάρεζ και Φραγκουλάκης, ενώ εκτός απροόπτου στην επίθεση αριστερά ο Ράγιος, δεξιά ο Ναβάρο, και ο Ντε Μπλάσις πίσω από τον προωθημένο Περόνε.

Στην αποστολή του Αστέρα συμμετέχουν οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Περόνε.

ΑΕΚ

Από την πλευρά της η Ένωση θα έχει την ενίσχυση των νέων μεταγραφικών της αποκτημάτων και θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το πρώτο μισό της σεζόν με την ελπίδα να μπορέσει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση.

Ο Έβαλντ Λίνεν επεφύλασσε μία έκπληξη στη δοκιμή της ενδεκάδας καθώς γέμισε το κέντρο του χρησιμοποιώντας τρία αμυντικά χαφ (Ρίκκα, Φέτσης, Μητρόπουλος). Στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος με την τετράδα της άμυνας να έχει «κλείσει» με την παρουσία των Αρκούδα, Παπαδημητρίου, Κουτρουμπή, Γιάγκο. Κατά τα άλλα στην κορυφή ήταν ο Πετρόπουλος με τους Φούντα και Γροντή από πίσω του.

Στην αποστολή της ομάδας δεν συμμετέχει ο Γιώργος Κατίδης που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ για τακτικούς λόγους εκτός έμειναν οι Τσούπρος, Κουρέλλας και  Κατσικοκέρης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected