Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού 2-2

429170_10200432042428773_1387480960_nΈνα ματς που δεν ήθελες να τελειώσει παρακολουθήσαμε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο των Τρικάλων, ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Ατρόμητο Διαβατού. Οι δύο ομάδες παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου, με πολύ χαλαρές άμυνες και εντυπωσιακές φάσεις.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων, κατέγραψε όλη την εξέλιξη του ματς και πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που είμασταν παρόν σ’ αυτή την…πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος. Όσοι είδατε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα, θα πήρατε μια γεύση από το τι έγινε, αλλά να είστε βέβαιοι πως ο φακός δεν μπορεί να αποτυπώσει πλήρως την ένταση και το πάθος των 26 ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν.

Οι λιγοστοί θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο (περίπου 40-50) απόλαυσαν ένα παιχνίδι που ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί το καλύτερο που έγινε στις 16 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ήταν άκρως επιθετικές, έδειξαν πολύ μικρή σημασία στην άμυνα τους και αν οι παίκτες ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως θα βλέπαμε και….αγγλικό σκορ!

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε πως το παιχνίδι θα ήταν συναρπαστικό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους δύο προπονητές να δίνουν συνεχώς οδηγίες στους παίκτες τους. Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ παρουσιάστηκε πιο “φρέσκια”, είχε πολλά τρεξίματα και θα μπορούσε να πάρει μια μεγάλη νίκη που θα αποτελούσε ένα τεράστιο βήμα προς τη σωτηρία αλλά με ξεχωριστή σημασία, αφού θα έσπαγε το αήττητο των “κυανολεύκων”!

Από την άλλη η ομάδα του Σάκη Παγγούρα κατάφερε για ακόμη μία φορά να μη χάσει, να γυρίσει ένα παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ και όποτε έβγαινε στην επίθεση να είναι κίνδυνος-θάνατος για την εστία του Χατζημιχαήλ. Στα τελευταία 10 λεπτά οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των γηπεδούχων, έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια αλλά και το απαράμιλλο πάθος των αμυντικών των γηπεδούχων ήταν οι βασικοί παράγοντες που παρέμεινε το τελικό 2-2.

Λεπτό προς λεπτό

2′ Εκτέλεση φάουλ του Σάββα Αθανασιάδη από δεξιά, κεφαλιά του Σαλτουρίδη η μπάλα μόλις άουτ.

9′ Μακρινό σουτ του Σπανού από αριστερά, η μπάλα θα περάσει παράλληλα από το τέρμα και δεν θα καταφέρει κανείς να τη σπρώξει στα δίχτυα.

12′ Εκτέλεση κόρνερ του Σάββα Αθανασιάδη από δεξιά, κεφαλιά του Μαγγανάρη, δύσκολα σε κόρνερ ο Μουχτάρης.

30′ Ωραίο διαγώνιο σουτ του Παντριά από δεξιά η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37′ Οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Μπουντάνι.

43′ Εκτέλεση φάουλ του Καρατάσου η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χατζημιχαήλ.

46′ Αλλαγή για τον Μέγα Αλέξανδρο, ο Σερμπίνης στη θέση του Σαλτουρίδη.

47′ ΓΚΟΛ! Ωραία κίνηση του Παπαδόπουλου από αριστερά, αυτός θα βρεθεί στο έδαφος μετά από τάκλιν του Ηλιάδη και ο διαιτητής κ. Μαντάκης θα δείξει την άσπρη βούλα μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες των φιλοξενούμενων. Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Σάββας Αθανασιάδης και θα ευστοχήσει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (1-0).

48′ Διείσδυση του Κίτσα από δεξιά, σουτ του επιθετικού των Τρικάλων θα μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

55′ Κίτρινη κάρτα Χρήστος Μηνούδης.

56′ Εκτέλεση φάουλ του Ποζιάδη, ο Καρατάσιος θα πιάσει την κεφαλιά και ο Χατζημιχαήλ θα αποκρούσει σε κόρνερ.

58′ ΓΚΟΛ! Φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ του Σπανού, θα επωφεληθεί ο Καρατάσιος και από το σημείο του πέναλτι με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-1).

59′ ΓΚΟΛ! Δεν κόπασαν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ατρομήτου και ο Παπαδόπουλος θα μπει στην περιοχή εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας και με σουτ θα νικήσει τον Μουχτάρη (2-1).

63′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Λιλιόπουλος στη θέση του Κίτσα.

64′ Κάθετη πάσα του Κουτσιάδη στον Σπανό, αυτός θα επιχειρήσει σουτ με το αριστερό η μπάλα πάνω στον Χατζημιχαήλ.

65′ “Βολίδα” του Λιλιόπουλου από μακριά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

66′ Κίτρινη κάρτα Καραντουλαμάς.

69′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Σαρηγιαννίδης στη θέση του Λιλιόπουλου.

73′ Σέντρα του Σπανού, κεφαλιά του Καρατάσου, διώχνει σε κόρνερ ο Χατζημιχαήλ.

75′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σπανού από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι θα πηδήξει ο Παγγούρας και με κεφαλιά θα ισοφαρίσει (2-2).

77′ Αλλαγή για τον Μέγα Αλέξανδρο, ο Καραντουλαμάς στη θέση του Κίτσα.

79′ Αλλαγή για τον Μέγα Αλέξανδρο, ο Κούκλας στη θέση του Παντριά.

80′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Μαυρίδης στη θέση του Ψαλίδα.

83′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καραντουλαμά και αποβολή.

84′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Σέντρα του Ποζιάδη από δεξιά, ο Σαρηγιαννίδης θα βγει μόνος του με τον Χατζημιχαήλ και θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Συμπέρασμα

Πρώτο παιχνίδι του 2013 για τις δύο ομάδες και ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάστηκε αρκετά “φρέσκος” στο παιχνίδι του και κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρομήτου. Με κινητήριους μοχλούς τους Αθανασιάδη και Παπαδόπουλο η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ έδειξε με την απόδοση της πως δύσκολα θα κινδυνέψει και πως αποτελείται από παίκτες που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος Διαβατού, μπορεί να μην κατάφερε να φύγει νικητής από άλλη μία έδρα, όμως συνεχίζει το εκπληκτικό φετινό σερί, αφού παραμένει αήτηττος στο πρωτάθλημα για 16 αισίως αγωνιστικές. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα εμφάνισε πάλι τα ίδια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της (επιθετικότητα, αλληλοκάλυψη και σωστές μεταβιβάσεις), προδόθηκε όμως από την ολιγωρία στην άμυνα αλλά και την έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Μαγγανάρης, Αθανασιάδης Η., Μηνούδης Χ., Παντριάς, Αθανασιάδης Σ., Μηνούδης Α., Παπαμιχαήλ, Παπαδόπουλος, Κίτσας, Σαλτουρίδης.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Καμπάς, Παγγούρας, Ηλιάδης, Ψαλίδας, Καρατάσος, Ποζιάδης, Σπανός, Κίτσας, Κουτσιάδης, Μπουτάνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected