Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Τέλος ο Γιουρόπουλος!

548046_10151149536104640_2112119142_nΜπορεί η ομάδα του Άρη φέτος να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και να αποδίδει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία συνολικά, εντούτοις μετά από απόφαση του προέδρου της ομάδας κ. Βασίλη Κολτσίδα, ο προπονητής Δημήτρης Γιουρόπουλος αποτελεί παρελθόν!

Η είδηση της απομάκρυνσης του επέφερε αναταραχή ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι (όπως χαρακτηριστικά μας είπε βασικό στέλεχος της ομάδας) “έπεσαν από τα σύννεφα” στο άκουσμα της, την οποία και πληροφορήθηκαν λίγο πριν το φιλικό της ομάδας με την Αλεξάνδρεια το Σάββατο. Σε ερώτηση μας αν υπήρξε κάποια αφορμή ή αν είχαν παρατηρήσει κάτι στο πρόσφατο παρελθόν, μας απάντησε πως δεν είχε πέσει στην αντίληψη των παικτών κάτι σχετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ο πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφαση του να απομακρύνει τον Δημήτρη Γιουρόπουλο, με τους περισσότερους να προσπαθούν να τον μεταπείσουν, εισηγούμενοι την παραμονή του.

Ερωτηματικό παραμένει αν τελικά μεταπειστεί ο πρόεδρος της ομάδας να επαναφέρει τον έμπειρο προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως δύσκολα πλέον να επιθυμεί την επιστροφή του…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected