Football League

Αναγέννηση Επανομής – Ηρακλής Ψαχνών (1-1) Βασικός ο Ταταρίδης

ψαχναΜπορεί να παρέμεινε για 12ο σερί παιχνίδι αήττητος ο Ηρακλής Ψαχνών, αλλά κινδύνεψε σοβαρά να το χάσει στην Επανομή όπου ήρθε ισόπαλος 1-1 με την τοπική Αναγέννηση.

Η Επανομή προηγήθηκε στο σκορ και μπορεί οι Ευβοιώτες να ισοφάρισαν γρήγορα, ωστόσο χρειάστηκαν την απόκρουση του τερματοφύλακά τους Σικαλιά σε πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι για να μη φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Το σκορ άνοιξε για την Επανομή στο 10ο λεπτό του αγώνα όταν ο Δραγανίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Αναστασίου, αυτός επιχείρησε σέντρα και ο Σικαλόπουλος που ερχόταν από πίσω έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά.

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν πρόλαβε να αγχωθεί ιδιαίτερα καθώς 13 λεπτά αργότερα (23’) με σουτ του Χαϊκάλη έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ταταρίδη.

Λίγο πριν το ημίχρονο (37’) ο Χαϊκάλης προσπάθησε να κρεμάσει τον Ταταρίδη, αλλά ο γκολκίπερ της Αναγέννησης έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, την προσπάθεια των παικτών και των δύο ομάδων δυσκόλεψαν οι δυνατοί άνεμοι που δεν επέτρεψαν να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Στο 85ο λεπτό, η Αναγέννηση Επανομής κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μήτσης σηκώνοντας ψηλά το πόδι του βρήκε στο πρόσωπο τον Τζανδάρη και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, αποβάλλοντας τον παίκτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αναστασίου, απέκρουσε ο Σικαλιάς.

Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Βαζάκας από το Ημαθιώτη διαιτητή της αναμέτρησης ο Δημήτρης Καραντώνης για διαμαρτυρία.

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Νταντάμης (76′ λ.τ Λαμπερνάκης), Κουκουλέκης, Σαμουηλίδης (62′ Τζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Δραγανίδης, Ταχμαζίδης, Κυζιρίδης, Σικαλόπουλος (90+4′ Μπαλασάς), Αναστασίου.

Ηρακλής Ψαχνών : Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μήτσης, Δήμου, Μπακομήτρος, Ντελέκος (88′ Μπαλαμπάνης), Ρούτσης, Βανγκέλι (64′ Ιακωβάκης), Γέσιτς, Χαϊκάλης, Σέγκος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected