Football League

Ηρακλής – Τέλος και επίσημα ο “Αυστραλός”

κωνσταντινίδης βασιλης
Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο Βασίλης Κωνσταντινίδης όπως ανακοίνωσε ο «γηραιός». «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη Βασίλη. Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρική του σταδιοδρομίας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πέντε απουσίες στην προπόνηση

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με πέντε απουσίες. Αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής 6/1 περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έπαιξαν φιλικό αγώνα με την ομάδα των Νέων.

Όσο αφορα τους τραυματίες, ο Μίχος την Τετάρτη 9/1 θα κάνει μαγνητική στον αριστερό δικέφαλο, όπως επίσης και ο Lopez την ίδια ημέρα θα κάνει και αυτός μαγνητική για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού. Ο Βαγγελόπουλος έχει υποστεί επιβάρυνση στο δικέφαλο και κάνει ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο Τσερκέζος ένιωσε και αυτός επιβάρυνση στο δεξί τετρακέφαλο και ακουλουθεί και αυτός ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο Παπαστεριανός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected