Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Αχιλλέας Νάουσας 0-2

μπαλα4Σε έναν εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο Θύελλα και Αχιλλέας προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Στενημάχου. Οι φιλοξενούμενοι, όντας πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και παίζοντας με αντεπιθέσεις, κατάφεραν και πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τους εξασφαλίζει την παρουσία στην Α1 και τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου, που για μία ακόμη φορά προδόθηκε από τα στιγμιαία λάθη αλλά και την αδυναμία να σκοράρει, παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τα περιθώρια για παραμονή να στενεύουν χαρακτηριστικά, αν και απομένουν 14 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως…λασπομαχία, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν αλλά να αδυνατούν κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ, είχαν αρκετές προυποθέσεις για να βγουν στα καρέ του Κασαπίδη, αλλά δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Στο 44′ η εκτέλεση φάουλ του Γιάννου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε οφ-σάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική, γεγονός που τελικά το εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα στο 67′ και ενώ η Θύελλα είχε αυξήσει την πίεση και προσπαθούσε για το γκολ, μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Παπατάνου από δεξιά, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Αδάμ Βλαχοδήμο, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Θεοδωρίδη και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν πλέον αναγκασμένοι να ρισκάρουν και στο 77′ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Κασαπίδης απέκρουσε την προσπάθεια του Γίδαρη Κ.

Στο 87′ το παιχνίδι πλέον θα αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς και πάλι μετά από αντεπίθεση, ο Βύζας θα βρει τον Κακούδη ο οποίος θα πλασάρει τον πορτιέρο των γηπεδούχων και θα κάνει το τελικό 0-2. Να σημειώσουμε ότι με τους “κυανόλευκους” αγωνίστηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Θωμάς Ορδουλίδης, ενώ για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε ως βασικός ο 16χρονος μέσος Κώστας Τσιάκος.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Γκατζίδης, Γκουντάρας Α., Αδαμίδης (64′ Σταμάτης Θ.), Αγγελίδης, Παπαλεξίου (59′ Γκουντάρας Γ.), Γιάννου, Ματάτης, Γίδαρης Κ., Γίδαρης Δ.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Ορδουλίδης, Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Τσιάκος, Τουμαράς, Μπράτσης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος(73′ Νούσης), Βύζας, Κακούδης (87′ Γαλανός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected