Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός VS Βέροια – Δηλώσεις μετά το ματς

βεροια φαση2

Στη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και Βέροιας, η οποία αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα των δύο ομάδων.

Παράλληλα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα θα πετύχει στο τέλος τους στόχους της, ανανεώνοντας την παρουσία της στα «μεγάλα σαλόνια».

«Είμαστε μια ομάδα που δεν βρίσκεται στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Ο αποψινός μας αντίπαλος είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ήταν λάθος μας να θέλουμε να συγκριθούμε με αυτούς. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια για να ανεβούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στη βαθμολογία. Αυτός είναι ο στόχος μας και πιστεύω πως μπορούμε να τον πετύχουμε. Έχουμε πιθανότητες να αλλάξουμε τα πράγματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καλαϊτζίδης.

Σε τρεις φάσεις έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους οι παίκτες της Βέροιας και δέχθηκν ισάριθμα γκολ, όπως τόνισε ο παίκτης της «Βασίλισσας του Βορρά» Κώστας Μπάρμπας.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ήρθαμε με σκοπό να χτυπήσουμε το ματς και κρατάμε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε τρεις φάσεις και μοιραία δεχτήκαμε τρία γκολ», είπε αρχικά ο Μπάρμπας και πρόσθεσε:

«Εμείς σε μερικές φάσεις δεν προσέξαμε και δεχθήκαμε τα γκολ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Το αποδείξαμε και σήμερα. Κοιτάμε την απόδοσή μας και με καλές εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα».

Μόνο την προσπάθεια κρατούν οι παίκτες της Βέροιας, μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

«Κρατάμε μόνο την προσπάθεια και τίποτα περισσότερο. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ίσως να πετυχαίναμε και κάποιο γκολ. Το σκορ είναι βαρύ, όπως διαμορφώθηκε στο τέλος. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», είπε μετά το τέλος του ματς ο παίκτης της Βέροιας.

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected