Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – “Τελικός” με Βέροια

Σαμαρης

Το αρνητικό σερί των «κυανέρυθρων» συνεχίστηκε και τη νέα χρονιά και πλέον στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής ως παιχνίδι ζωής ή θανάτου…

Μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δείχνει πως έχει χάσει τη φόρμα της και «τρέχει» ένα αρνητικό σερί με πέντε ήττες από τις 17 Νοεμβρίου και την τελευταία της νίκη, το 4-0 επί του Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος έχει ηττηθεί τέσσερις φορές με το ίδιο σκορ (2-1), όπως έκανε και χθες (06/01) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και πλέον άπαντες θέλουν να μπει ένα τέρμα στα κακά αποτελέσματα και να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Το γεγονός μάλιστα πως οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν εικόνα που να δικαιολογεί την απώλεια βαθμών για ένα ακόμα ματς, ενισχύει την άποψη πως ο Πανιώνιος καλείται να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βέροια για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο βασικότερος όλων είναι βέβαια οι τρεις βαθμοί, αλλά και η αντιστροφή της ψυχολογίας κάτι που είναι και το ζητούμενο από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και δείχνουν να το έχουν καταλάβει και οι ποδοσφαιριστές του.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπαν, μετά το τέλος του ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, οι «κυανέρυθροι», με τον Μάρκο Ντούνη να τονίζει ότι «Ματς τελικός με την Βέροια. Δεν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη, πλην της νίκης», ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης πρόσθεσε «με την Βέροια θα πάμε μόνο για τη νίκη, την οποία και χρειαζόμαστε».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected