Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΣ Λευκάδια – Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκαδίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο οικογενειακό κέντρο Παρθενώνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ.Τσαβδαρίδης Λάζαρος, κ.Γιοβανόπουλος Κων/νος, ο Δήμαρχος Νάουσας κ.Καραμπατζός Αναστάσιος, η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λευκαδίων κα Αλιτζανίδου -Τομπουλίδου Ζωγράφα, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ.Καραμελίδης Γεώργιος ο οποίος και τιμήθηκε από τον σύλλογο μας για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ.Σεμερτζίδης Παναγιώτης και ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Αραπίτσης Νάουσας κ.Αδαμίδης Παύλος.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους τα σωματεία του Αχιλλέα Νάουσας, της Χαρίεσσας, του Κοπανού και της Νάουσας καθώς και η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Λευκαδίων Τα Ανθέμια κ.Αλιτζανίδη Ηλία και Αγία Παρασκευή κ.Δημητρούση Νικόλαο καθώς και στους χορευτές των Συλλόγων  που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και πλαισίωσαν με τους χορούς τους την εκδήλωση μας.

Θερμά ευχαρηστήρια και στους χορηγούς του συλλόγου (FARMA EPE Φανιάδης,AGROEXELIXIS,Σαρδέλη Θεόδωρο, Αμαραντίδη Νικόλαο, VOULIS, Τα Κίουπια, το Κοτοπουλάκι,Hambοo Food, Τεληγιαννίδου Αναστασία, Καϊσίδη Χαράλαμπο, Μποζίνη Δημήτριο, Ιδιωτικό Κτεο Γιαννιτσών,Volidas) για τα δώρα που προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά του χορού μας.

                                                                             Με τιμή

                                                                    Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Λαχνοί που δεν βρέθηκαν στην κλήρωση

2053 Τραπέζι εστιατόριο Τα Κιούπια

28 Πίτσα και 2 αναψυκτικά Hamboo Food

61 Πίτσα και 2 αναψυκτικά Hamboo Food

100 σετ καθαρισμού αυτοκινήτου Voulis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected