Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

CS Severin – Επιστολή “κόλαφος” του Νίκου Κοροπούλη στο Imathia Sports News

κοροπουλης νικος

Λάβαμε χθες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Imathia Sports News επιστολή του Έλληνα Υπεύθυνου Marketing της ρουμανικής ομάδας Cs Severin, κ. Νίκου Κοροπούλη που μας αναλύει από την πλευρά της ομάδας τι μεσολάβησε από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής ως τεχνικός της ομάδας, μέχρι και την απομάκρυνση του δύο εβδομάδες μετά. Εμείς παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή και σας ενημερώνουμε ότι αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από τον πάγκο ζητήσαμε την άποψη του Έλληνα τεχνικού, μέσω του πρώην παίκτη της ΑΕ Αλεξάνδρειας και υιού του Γιώργου, χωρίς να έχουμε απάντηση μέχρι τώρα :

Αξιότιμε Κύριε Τσιγγενόπουλε,

Διαβάζοντας προσεκτικά το δημοσίευμα σας σχετικά με την μη ενεργοποίηση του συμβολαίου του κ.Αλεξανδρή θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής:

1.      Ο κ. Αλεξανδρής πρότεινε μία σειρά παικτών… με πρώτο τον υιό του. Καταλαβαίνετε ότι αυτό ήταν αντιδεοντολογικό αλλά εμείς δεχθήκαμε να έρθει να δοκιμαστεί.

2.      Η ομάδα δεν μπορεί να γίνει αποικία παικτών τέταρτης διαλογής από την Ελλάδα και ο κ. Αλεξανδρής δεν είχε δικαίωμα να υποσχεθεί θέσεις σε παίκτες που εμείς δεν ξέραμε. Άλλωστε ήταν χαρακτηριστική η οργισμένη αντίδραση του κ. Σμύρη σε έναν πανάγνωστο παίκτη ο οποίος τηλεφώνησε με περίσσιο θράσος και ζήτησε να του στείλουμε… προκαταβολή! Φυσικά ο κ. Σμύρης του είπε απλά ότι ούτε τον γνωρίζουμε ούτε είναι φυσικά στα πλάνα μας.

3.      Λυπούμαστε πολύ που ο κ. Αλεξανδρής προσπάθησε να δικαιολογήσει την απομάκρυνση του… σε οικονομικά προβλήματα της ομάδας μας. Αντίθετα θα πρέπει να είχε και την περίσσεια ευγένεια να μας ευχαριστήσει που του δώσαμε την ευκαιρία να ξαναμαζέψει την καριέρα του και όσο ήταν στο Σεβερίν ακόμα και τα τσιγάρα του πληρώσαμε ενώ φεύγοντας πήρε και χρήματα… για το δρόμο.

4.      Όλοι οι Έλληνες παίκτες που έχουμε ήδη αποκτήσει είναι καθοδόν προς την πόλη μας (Παναγόπουλος, Μπίρης, Μουστάκης κ.α.). Μάλλον ο Υιός Αλεξανδρή θα εννοούσε τους πανάγνωστους που μόνο εκείνος και ο πατέρας του γνωρίζουν. Όχι όμως κι εμείς.

Παρακαλώ πολύ να αποκαταστήσετε την αλήθεια γιατί το κύρος του σωματείου μας δεν μπορεί να είναι παιχνίδι στα χέρια Αλεξανδρή και Υιού.

Με εκτίμηση,

Νίκος Κοροπούλης

Marketing Director

CSS

CS TURNU SEVERIN

Str. Independetii Nr. 58
Drobeta Turnu Severin, Romania

T:   +40 252 326158

F:   +40 352 420000

M: +40 7687 55999

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected