Α ΕΠΣ Ημαθίας

Χρήστος Μουχτάρης : “Κανείς δεν περίμενε τόσο καλή θέση”

283051_4154590635640_418689525_nΑν ψάξουμε να βρούμε τις αιτίες της εντυπωσιακής φετινής πορείας του Ατρόμητου Διαβατού, σίγουρα θα τονίσουμε ιδιαίτερα την παρουσία του Χρήστου Μουχτάρη κάτω από τα δοκάρια. Ο 26χρονος πορτιέρο των ¨κυανολεύκων”, μετά την παρουσία του στη Δ΄Εθνική με τα χρώματα των Λευκαδίων, επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα και όπως μας αναλύει παρακάτω, έκανε την καλύτερη επιλογή. Ας δούμε τι είπε ο “φύλακας άγγελος” του Ατρομήτου στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο:

Για το αν συνάντησε μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα Λευκάδια και τον Ατρόμητο Διαβατού και αν αντιμετώπισε πρόβλημα προσαρμογής : “Πρόβλημα προσαρμογής δεν υπήρχε γιατί αγωνίστηκα αρκετά χρόνια και στις δύο κατηγορίες, επομένως γνωρίζω τις απαιτήσεις που έχει η κάθε μία ξεχωριστά. Όσο για τις διαφορές σίγουρα στα Λευκάδια οι συνθήκες ήταν καλύτερες σε θέματα οργάνωσης αλλά στον Ατρόμητο έχω συναντήσει μια οικογένεια, μέσα και έξω από το γήπεδο”.

Για το τι θα απαντούσε αν κάποιος του έλεγε πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι στην 16η αγωνιστική ο Ατρόμητος θα διεκδικούσε πρωτάθλημα και ότι θα ήταν αήττητος : “Ότι εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό καθώς όλα τα παιδιά δεν καταφέραμε να κάνουμε σωστή προετοιμασία λόγω προσωπικής εργασίας κι επομένως δεν περίμενε κανένας μας ότι θα είμαστε σε τόσο καλή θέση και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Απλά θεωρώ ότι μας βγήκε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο, συγκρίνοντας με αυτό που συνάντησε στη Δ΄Εθνική : “Όπως είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή, πιστεύω πως δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο γιατί στην Δ’ Εθνική, πέρα από την διαφορά ποιότητας υπάρχουν οι κάρτες αλλά και μεγαλύτερη καταπόνηση. Επομένως πρέπει να υπάρχει βάθος σε μια ομάδα, κάτι το οποίο λείπει αυτή τη στιγμή, όμως με προσθήκη 4-5 ποδοσφαιριστών θα ήταν ικανή να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο”.

Για το που οφείλεται το αήττητο στο πρωτάθλημα και αν πιστεύει ότι μπορεί να διατηρηθεί: “Είδαμε στο πρώτο γύρο όλες τις ομάδες και εφόσον δεν χάσαμε από καμία, το ίδιο πιστεύω μπορούμε να κάνουμε και στον δεύτερο. Θεωρώ ότι είναι συνδυασμός ικανότητας, δουλειάς και τύχης. Αν τα έχουμε όλα αυτά και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι θα είμαστε το ίδιο ψηλά”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected