Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Καβάλα – Δοκιμάζει Σεφερίδη, κοντά σε δύο!

κοτιτσαςΠαρά την οικονομική στενότητα, οι «Αργοναύτες» φροντίζουν να ενισχυθούν μεταγραφικά, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Έτσι, εκτός από τις προσθήκες των Εντιαγέ και Ουσμάν (υπογράφει αύριο ο δεύτερος και ίσως κάνουν αμφότεροι ντεμπούτο με τον Φωκικό), παίκτες της Καβάλας πρέπει να θεωρούνται οι Ντανιέλ Κούτεφ και Ευθύμης Κοτίτσας, ενώ θα αποκτηθούν ακόμα ένας σέντερ φορ και ένας κεντρικός χαφ, ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Ο Κούτεφ είναι 21χρονος Βούλγαρος αριστερός εξτρέμ και υπάρχει συμφωνία με τη SKODA Ξάνθη για να αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο για τον Κοτίτσα, ο 26χρονος δεξιός μπακ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και την Τετάρτη αναμένεται στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας για να υπογράψει, καθώς υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία. Ο Ευθύμης Κοτίτσας εκτός από τους Βοιωτούς έχει παίξει σε Ιωνικό, Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου. Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι με τον Φωκικό δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Τάσος Παγώνης, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους οι Ταμαντανί Ενσαλίβα και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι.

Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποδεσμευτεί και τυπικά ο στόπερ, Γιώργος Σαμαράς, ενώ από τον Νίκο Παπαδόπουλο δοκιμάζονται δυο παλιοί γνώριμοι. Ο 25χρονος στόπερ, Ηλίας Σεφερίδης, με θητεία σε Βέροια, Ηλιούπολη, Ζάκυνθο και τώρα Άρη Ακροποτάμου, αλλά και ο 24χρονος αριστερός μπακ, Μπάμπης Προβατίδης (δοκιμάστηκε πρόσφατα στη Δόξα Δράμας), με παρουσία σε Τρίκαλα, Αλεξανδρούπολη και Πυρσό Γρεβενών (τώρα παίζει στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος).
*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected