Κατηγορίες
Football League

Νίκη Βόλου – Τα “σχέδια” για Γάζωρο

μανωλας στελιοςΜε γεμάτη τη φαρέτρα καταστρώνει τα σχέδιά του ο Στέλιος Μανωλάς, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου περιμένει εντός των προσεχών ωρών να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Λάλιν, Παππά, Πιετρά και Τζιώρα για να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για το ματς της Παρασκευής.

Από την ΠΑΕ δηλώνουν αισιόδοξοι πως, αν όχι  100%, κατά 99% όλες οι υποθέσεις των δελτίων των ποδοσφαιριστών θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το πολύ αύριο έτσι ώστε όλοι να έιναι ετοιμοπόλεμοι κόντρα στον Γάζωρο. Πάντως, όποια εξέλιξη και να πάρουν οι υποθέσεις, είναι δεδομένο πως η ομάδα έχει βρει αγωνιστική ταυτότητα, βασιζόμενη στους “παλιούς”, με αποτέλεσμα ο Στέλιος Μανωλάς να μην πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, οι παίκτες γυμνάστηκαν στο γυμναστήριο με βάρη αλλά και αερόβιες ασκήσεις ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής υπο τους οδηγίες του Μανωλά.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected