Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-3

Νικηφόρα πέρασε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας από το Άργος Ορεστικό, επικρατώντας 3-1 του Παναργειακού, ενώ είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Η ομάδα της Πιερίας κυριάρχησε από το ξεκίνημα, καθώς στο 10’ ο Νάκας με μακρινό σουτ έκανε το 0-1 και στο 20’ ο Κλιάνης με πλασέ, μετά από σέντρα του Μπεκιάρη, σημείωσε το 0-2.

Στο 60’ ο διαιτητής Καρατζάς (Πέλλας) προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων. Έγινε φάουλ στον Κλιάνη και εκείνος σηκώθηκε και πήρε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής Καρατζάς (Πέλλας) καταλόγισε χέρι (!) και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 72’ ο ρέφερι καταλόγισε σε λάθος παίκτη φάουλ και κάρτα, αλλά με την παρέμβαση του β’ βοηθού, Ζησόπουλου, αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Ιωάννου που έκανε το φάουλ. Δύο λεπτά νωρίτερα, ο Παναργειακός είχε μειώσει σε 1-2, με σουτ του Τσαμτσάκη σε αντεπίθεση.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παυλίδης βγήκε σε αντεπίθεση και ο Κωτσιαρίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Μαρκόπουλος, Ιωαννίδης Ι. (80’ Μπάτζιος), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Γκαγκάνας, Γιάντσος (90’ Πανωλής), Τσαμτσάκης, Βελλίδης, Βασιλειάδης (83’ Βλαχόπουλος)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Καρασκόρδας, Μπαγγέας, Καπασακαλίδης, Γελαδάρης, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Θαμνόπουλος, Λαζαρίδης, Κλιάνης, Μπεκιάρης (90’ Παπαδόπουλος), Νάκας (80’ Κωτσιαρίδης).

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected