Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Πιπινίκας – Τίποτα οριστικό…

CIMG5885Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον επιθετικό της Νάουσας, για να τον ρωτήσουμε σχετικά με τα δημοσιεύματα που προέκυψαν από χθες βράδυ, αρχής γενομένης με την ιστοσελίδα mikriliga.org (http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=15355) και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ σήμερα το πρωί.

Ο 24χρονος δεύτερος σκόρερ της Νάουσας φέτος δήλωσε μπερδεμένος και σαφώς απογοητευμένος από την τροπή που πήρανε τα πράγματα. Παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόταση από τον Οδυσσέα Κορδελιού, μετά από επικοινωνία τόσο με τον γενικό αρχηγό της ομάδας όσο και με τον πρόεδρο Στέφανο Βογιατζή. Ο Νίκος, αφού δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον, μετέφερε την πρόταση αρχικά στον προποτνητή του Βασίλη Αργυρίου και στη συνέχεια στην διοίκηση, η οποία και ζήτησε από τους ιθύνοντες του Οδυσσέα να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με άνθρωπο της διοίκησης του ΦΑΣ, ο οποίος αφού μας επιβεβαίωσε ότι όντως τους διαβιβάστηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Football League 2 μέσω του Νίκου Πιπινίκα, αναμένουν όμως την επίσημη πρόταση της ομάδας, αφού ο παίκτης το καλοκαίρι συμφώνησε την παραμονή του για ένα χρόνο.

Τέλος, επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Φαρμάκη, γενικό αρχηγό της ομάδας του Κορδελιού, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τον επιθετικό της Νάουσας, τον οποίο και παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα  και επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όμως ξεκαθάρισαν πως ο παίκτης ανήκει στη Νάουσα και αν δεν συναινέσει η ομάδα του, δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, σε λίγη ώρα θα λάβει χώρα διοικητικό συμβούλιο, για να αποφασίσουν για το θέμα του Νίκου Πιπινίκα και αν τελικά ο 24χρονος φορ, μετά από 6 μήνες που φορά τη “κυανόλευκη” φανέλα, αποχωρήσει οριστικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected