Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αργύρης Σταμάτης : “Η τύχη μας έχει γυρίσει την…πλάτη!”

59524_1502957505609_405785_nΜπορεί η Θύελλα Στενημάχου να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Ερασιτεχνικής με μόλις 9 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές, η αλήθεια είναι όμως πως σε πολλά παιχνίδια των νεοφώτιστων η…Θεά τύχη τους γύρισε την πλάτη και χάθηκαν βαθμοί που θα ήταν πολύτιμοι.

Οι ιθύνοντες στην ομάδα όμως, όπως και οι παίκτες πιστεύουν στη σωτηρία και ένας από αυτούς μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο. Με εμπειρία από υψηλότερο επίπεδο αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό που τον…επαναπάτρισε αναγκαστικά, αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Θύελλας και αναλύει το τι συμβαίνει φέτος στην ομάδα αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ο λόγος για τον Αργύρη Σταμάτη, τον 24χρονο (28/1/1988) αμυντικό της ομάδα,  ο οποίος μετά από μία περιπλάνηση ανά την Ελλάδα, επέστρεψε στην Ημαθία, χωρίς όμως να το επιδιώκει, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός στους κοιλιακούς και στη βουβονοκήλη τον ανάγκασε να δει το ποδόσφαιρο με…άλλο μάτι και πλέον να το αντιμετωπίζει ως χόμπι, όπως μας εξομολογείται. Ας δούμε τι είπε ο αμυντικός της Θύελλας :

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό: “Πιστεύω πως οι ευκαιρίες μου δόθηκαν απλόχερα αλλά από την άλλη ήμουν πολύ άτυχος… Πλέον το ποδόσφαιρο το βλέπω ως χόμπι και τίποτα παραπάνω. Ήταν πολύ ωραία χρόνια, έζησα πολλά αλλά θεωρώ ότι τα έχω αφήσει όλα πίσω…”

Για τον θεωρεί πως η Θύελλα ήταν άτυχη σε πολλά ματς φέτος και αν πιστεύει ότι η θέση της ομάδας οφείλεται κυρίως στον παράγοντα τύχη ή στην ποιότητα του ρόστερ: “Όλοι οι παίκτες στην ομάδα πιστεύουμε ότι φέτος η τύχη μας έχει γυρίσει κυριολεκτικά την πλάτη. Στα περισσότερα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ακόμα και την ισοπαλία. Όσον αφορά το θέμα ποιότητας, πιστεύω πως το υλικό που έχει η ομάδα αξίζει μία πολύ καλύτερη θέση, αφού οι περισσότεροι από μας έχουμε παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο και θεωρώ πως η ποιότητα είναι δεδομενη”.
Για τον αν πιστεύει πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία: “Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πιστεύω πως τίποτα δεν έχει κριθεί και σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς θα παλέψουν μέχρι τέλους. Το θετικό είναι ότι τις περισσότερες από αυτές τις έχουμε στην έδρα μας και αν καταφέρουμε να τις κερδίσουμε θα έχουμε πολλές ελπίδες για παραμονή”.
Για το αν θεωρεί τον εαυτό του από τους βασικούς συντελεστές της σωτηρίας, αν τελικά αυτή επιτευχθεί: “Δεν θα το έλεγα αυτό, γιατί αν τελικά τα καταφέρουμε θα είναι κάτι που πετύχαμε όλοι μαζί, παίκτες, παράγοντες και προπονητής”.
Το βιογραφικό του Αργύρη Σταμάτη

1996-2001  Ακαδημία Βέροιας
2001-2002  Ακαδημία Νάουσας
2002 – 2007  ΦΑΣ Νάουσα (Δ’ Εθνική)
2007 – 2008  Εθνικός Κλειδιού
2008 – 2009  Ολυμπιακός Γαλατάδων  (Δ’ Εθνική)
2009-2010 (Ιαν)  Λαμία (Γ’ Εθνική)
2010 (Ιαν) – 2011  ΑΕ Χαρίεσσας
2011 –  Θύελλα Στενημάχου
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected