Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Φωκικός – Διάψευση για Ιορδανίδη, αλλά επιβεβαίωση για…

CIMG7186Επικοινωνήσαμε αργά το βράδυ με άνθρωπο της διοίκησης του Φωκικού και τον ρωτήσαμε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για επικείμενη (αν όχι οριστική…) συμφωνία του 24χρονου αμυντικού με την ομάδα της Άμφισσας.

Ο ίδιος μας διέψευσε ότι υπήρξε συμφωνία, παρόλο που έγινε επαφή με τον -πρώην πλέον- παίκτη του ΦΑΣ Νάουσα και συζητήθηκε η προοπτική για να μετακομίσει στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας. Τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας της Football League (στην οποία αγωνίζονται και οι Θανάσης Γεωργίου και Γιώργος Σιμψερής), στράφηκαν στην περίπτωση του Χρήστου Ζαρογιάννη, τον οποίο γνωρίζουν και παρακολουθούν, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το μέλος της διοίκησης.

Ο 27χρονος όμως αμυντικός αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση τους και ανανέωσαν το…ραντεβού τους για το καλοκαίρι, όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι τότε συνθήκες.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παίκτη του Μακροχωρίου, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την πρόταση του Φωκικού αλλά και την άρνηση του να μετακομίσει τώρα στην Άμφισσα. Όπως μας λέει ο έμπειρος αμυντικός, έχει δώσει το λόγο του στον πρόεδρο της ομάδας κ. Διονύση Βούλγαρη και δεν θα ήθελε να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Σε ερώτηση μας αν όντως το ενδιαφέρον αφορά το καλοκαίρι, μας απάντησε πως θα υπάρξει και πάλι συζήτηση, σε άλλα πλαίσια όμως και χωρίς να γνωρίζει τι θα έχει μεσολαβήσει μέχρι τότε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected