Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Δοκιμή στον Ολυμπιακό ο Γελαδάρης!

γελαδαρης νεοκαισαρειαΟ 17χρονος Λάζαρος Γελαδάρης, που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τα πάει περίφημα και έστρεψε πάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και έτσι θα συμμετάσχει σε τουρνουά του Ολυμπιακού στις 15 Ιανουαρίου  2013.

Ο Λάζαρος Γελαδάρης γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1995 στην Κατερίνη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού στα έξι του χρόνια, όπου παρέμεινε ως την ηλικία των 14 ετών.

Το 2010 εντάχθηκε στο δυναμικό του Άρη Κοκκινοπλιτών και πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής συμμετέχοντας σε 30 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 4 γκολ και αναδείχθηκε  πρωταθλητής.

Το 2011-2012 με τον  Άρη Κοκκινοπλιτών στην Α’ Ερασιτεχνική συμμετείχε σε περίπου 30 παιχνίδια, ενώ επίσης αγωνίστηκε στην Μεικτή Πιερίας το τρέχον έτος. Το 2012-2013 εντάχθηκε  στο δυναμικό του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και συμμετέχει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Στην ομάδα του Αχιλλέα  Νεοκαισάρειας  ο προπονητής του  τον  χρησιμοποιεί επίσης και ως δεξί και αριστερό μπακ.

Σε χθεσινή τηλεφωνική του olympiobima.gr με το νεαρό Λάζαρο Γελαδάρη, διαπιστώθηκε ότι είναι χαμηλών τόνων ποδοσφαιριστής, που αγαπά πάρα πολύ το ποδόσφαιρο του ευχόμαστε καλή τύχη και καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, η οποία, όπως φαίνεται, θα έχει μπροστά της μόνο επιτυχίες.

 *olimpiobima.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected