Football League

Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου (1-1) Στον πάγκο ο Κουκόλης, εκτός αποστολής ο Πιέτρα

γαζωρος φαση2Η ομάδα των Σερρών κατάφερε να μείνει… όρθια απέναντι στους Βολιώτες, σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα από τον πάγκο στο 88’, φαινόταν πως θα έπαιρνε σημαντική νίκη στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου, κατάφερε να προηγηθεί στο 44’ της αναμέτρησης αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι «έσωσαν» το βαθμό και δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Νέας Ιωνίας να μείνει μόνη πρώτη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 44’ όταν ο Τάσος Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Βέρτζος έκανε την προβολή, με τη μπάλα να κοντράρει στον άτυχο Κωνσταντινίδη ο οποίος την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε αρκετά δυνατό, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων στο 88’ να αποβάλλεται από τον πάγκο λόγω έντασης που υπήρξε μεταξύ αυτού και του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, και τους γηπεδούχους να πιέζουν στο φινάλε για την ισοφάριση.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Διλμπέρης είδε τον παίκτη που έβαλε ως αλλαγή στο ματς να πρωταγωνιστεί στη φάση που χάρισε στον Εθνικό την ισοπαλία. Ήταν το 94’ όταν ο Μπεκιάρης σούταρε κι ο Κοντοδήμος έβαλε την κόντρα, με τη μπάλα να ξεγελά τον Βούρα και να καταλήγει στα δίχτυα της Νίκης για το τελικό 1-1 στο Γάζωρο.

Έτσι, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει έναν ακόμα βαθμό και να φτάσει στους 24 στο πρωτάθλημα, όσους και ο Ηρακλής Ψαχνών, ενώ η Νίκη Βόλου έχει 28, όσους κι ο πρωτοπόρος Εργοτέλης που έχει όμως κι ένα παιχνίδι λιγότερο…

Εθνικός Γαζώρου : Βαλσαμάκης, Κοσμίδης (38′ λ.τ Γαλακτερός), Μερεσιώτης, Καπίας, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Γεωργιάδης (67′ Ναλμπάντης), Σ. Κωνσταντινίδης, Αλεξάντροβιτς (46′ Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης, Β. Κωνσταντινίδης.

Νίκη Βόλου : Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Τάντιτς (63′ Λαλίν), Κυριάκος, Σκούφαλης (76′ Σαμαράς), Φλίγκος (52′ Χατζής).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected