Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Λευτέρης Χατζημιχαήλ : “Δεν γίνεται αυτή η ομάδα να υποβιβαστεί”

155898_452812904778976_821662679_nΜπορεί να μην έχει καν συμπληρώσει τα 18 χρόνια (14/2/1995), ο Λευτέρης Χατζημιχαήλ όμως υπερασπίζεται φέτος τα δοκάρια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και…μαζεύει εμπειρίες τόσο από τις συνεχείς συμμετοχές φέτος, αλλά και μέχρι πρότινος βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Γαβριήλ Γεωργιάδη, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν.

Ο νεαρός γκολκίπερ, που το 2010 αγωνίστηκε με τα χρώματα της γειτονικής Καψόχωρας και την επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟ Κορυφής, μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, τόσο για τη φετινή χρονιά αλλά και για τον δύσκολο δεύτερο γύρο που περιμένει την ομάδα, ενώ σχολιάζει και την δήλωση του Χρήστου Μανσούρ στην κάμερα του Imathia Sports News, που συζητήθηκε ιδιαίτερα και ανέφερε ως στόχο την πρώτη τετράδα. Ας δούμε αναλυτικά τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε :

Για το που οφείλεται το γεγονός ότι φέτος ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και βρίσκεται στα χαμηλά “πατώματα” της βαθμολογίας : “Σίγουρα η βαθμολογική θέση σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στο κακό ξεκίνημα της ομάδας, που μας στοίχισε τόσο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Μην ξεχνάμε και την οικονομική συγκυρία της εποχής, που έχει επηρεάσει όλα τα στρώματα της κοινωνίας, πόσο μάλλον το ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό”.

Για αν θεωρεί πως ο κύριος παράγοντας για τη προς το παρόν μέτρια πορεία οφείλεται στην απόδοση των ποδοσφαιριστών ή αν πιστεύει πως είναι συνδυασμός γεγονότων : “Θεωρώ πως είναι το δεύτερο. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα, αντιμετωπίσαμε τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και οι συνεχόμενες ήττες μας επηρέασαν σημαντικά. Το αρνητικό σερί και η αδυναμία να πάρουμε αποτελέσματα δημιούργησαν μία ομολογουμένως κακή ψυχολογία”.

Για το αν συμμερίζεται την δήλωση του προπονητή μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο Διαβατού και τον στόχο που έθεσε για την τετράδα : “Ούτε εγώ ούτε οι συμπαίκτες μου έχουμε στο μυαλό μας καταρχάς ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και από κει και πέρα αν η ομάδα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, θα ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι”.

Για το αν θεωρεί ότι η αλλαγή προπονητή επέφερε σημαντικές αλλαγές : “Πάντα κάθε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία γίνεται για το καλύτερο της ομάδας. Βρήκαμε τα πατήματα μας στο γήπεδο και σίγουρα σε αυτό βοήθησε και η αλλαγή προπονητή”.

Για το αν ο Λευτέρης Χατζημιχαήλ θα είναι ένας από τους βασικούς κρίκους αν τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος πετύχει τους στόχους του : “Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον εαυτό μου και κατά πόσο θα έχω βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου. Το σημαντικό βέβαια είναι πως ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσει η ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected