Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Κοζάνη 0-0

63712_10200429230639692_1047115961_nΜπορεί η Κοζάνη να άφησε δύο βαθμούς στα Γρεβενά και να είδε Μακροχώρι και Νάουσα να την πλησιάζουν στην βαθμολογία, εντούτοις διατηρεί το απίστευτο ρεκόρ του μηδέν παθητικού για 11 αγωνιστικές, κάτι το οποίο αποτελεί μία ευρωπαϊκή πρωτοτυπία! Με συμπληρωμένο το μισό του πρωταθλήματος, το Imathia Sports News ετοιμάζει ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στον πρώτο γύρο αλλά και από τη νέα έρευνα που διενεργήσαμε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα δείτε τις επόμενες μέρες τι ανακαλύψαμε σχετικά με το ρεκόρ των “ερυθρολεύκων”…

Το παιχνίδι στο παγωμένο ΔΑΚ Γρεβενών, παρόλο που δεν είχε γκολ, είχε όμως πολλές φάσεις και δύο τερματοφύλακες σε εξαιρετική μέρα. Αθανασόπουλος και Γκαραβέλης αντίστοιχα κατέβασαν τα ρολά και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ο Πυρσός για ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε πως η αλλαγή προπονητή έχει επιφέρει μεγάλη αλλαγή στη ψυχολογία των παικτών, ενώ η Κοζάνη παρόλο που είχε τους Ντεμιράι και Ζηνόβιο σε πολύ καλή μέρα, εντούτοις δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και να φύγει νικήτρια από μία δύσκολη έδρα.

Η ισοπαλία ουσιαστικά δεν βόλεψε καμία ομάδα, αφού ο μεν Πυρσός δεν κατάφερε να αποσπαστεί περισσότερο από τη γραμμή υποβιβασμού και να εκμεταλλευτεί την ήττα της Αλεξάνδρειαας και τις ισοπαλίες των Παναργειακού και Μακεδονικού, η δε Κοζάνη θα διατηρούσε τη διαφορά των 4 βαθμών από τη δεύτερη θέση και θα ξεκινούσε τον δεύτερο γύρο με μεγάλο αβαντάζ.

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Γεωργίου (67’ Δούμας), Θεοχαράκης, Κοτσαντίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Χερίδης (77’ Μπόζιαρης Π.), Μπόλος (77’ Κουτσομήτρος), Ρόβας, Κοσμίδης, Μπόζιαρης Κ.
Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκίδης (60’ Τσικόπουλος 6), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι (63’ Τζερεμές), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (88’ Τρυφωνίδης)
Διαιτητής: Πουλημάς

Βοηθοί: Στόικος, Κατσούρης (Κέρκυρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected