Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Μπρέγκου : “Λίγοι στον χώρο σαν τον πρόεδρο!”

μπρεγκουΠαρελθόν και επίσημα αποτελεί για τα Λευκάδια ο Γιώργος Μπρέγκου. Ο σκληροτράχηλος μέσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, παρέλαβε σήμερα την ελευθέρας του και κοιτά προς άλλες…πολιτείες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του μόλις στα 28 του χρόνια!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρώην πλέον παίκτη του ΠΑΣ ο οποίος, αφού μας επιβεβαίωσε την πληροφορία περί αποχώρησης, μας ζήτησε να προβεί στην παρακάτω δήλωση :

“Μία σελίδα κλείνει στην καριέρα μου. Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα των Λευκαδίων. Ειδικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Τυριακίδη για την τιμή που μου κάνανε και με επιλέξανε να βρίσκομαι στον ΠΑΣ και εύχομαι η ομάδα να τερματίσει την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Τους χρωστάω επίσης ένα συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους βοηθήσω όσο αυτοί επιθυμούσαν. Καλή επιτυχία στην ομάδα και εύχομαι του χρόνου να τη δούμε στη Γ’ Εθνική, επειδή εκεί αξίζει να βρίσκεται. Ανθρώπους σαν τον Γιάννη Καλαϊτζίδη συναντάς πολύ λίγους στο χώρο του ποδοσφαίρου και μακάρι να βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για χρόνια…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected