Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Γιώργος Τραπεζανλίδης – Κάλεσμα στον κόσμο

φιλιππος βεροιας οπαδοιΞεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Φίλιππου Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (20/01, 17.00).

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Δημήτρης Βικέλας», εξάλλου αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν μέχρι στιγμής τα εισιτήρια. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ο Γιώργος Τραπεζανλίδης ζήτησε τη συνεργασία του πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Παύλου Παυλίδη για να κατέβουν όλες οι κερκίδες του ΔΑΚ, ώστε και η χωρητικότητα να αυξηθεί αλλά και να διευκολυνθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο κλειστό.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας προχώρησε και σε κάλεσμα προς τους φιλάθλους, να δώσουν μαζικό παρών στο κλειστό στο δύσκολο αγώνα με το Μαρούσι. «Από την πρώτη ημέρα καταβάλλουμε όλοι μας, διοίκηση, προπονητές και παίκτες τεράστια προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω πόσο πολύ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Χαίρομαι που ο κόσμος έχει εκδηλώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με το Μαρούσι. Θέλω από την πλευρά μου να καλέσω τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε όλα τα επόμενα παιχνίδια μας», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected