Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Συνέχεια στις νίκες

image002Δυο νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ, ήταν ο  απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας στο Δ.A.K. Φλώρινας με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Φλώρινας στα πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου του Πανελλήνιου  πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Η ομάδα των Παίδων της Ημαθίας κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0 και η ομάδα των Νέων (φωτο) με 5-1.

ΠΑΙΔΕΣ:  ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: 0 – 6 

Πολύ καλύτερη η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, δεν δυσκολεύτηκε σε καμία στιγμή του αγώνα απέναντι στην ομάδας της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, παίρνοντας μια άνετη όπως αποδείχθηκε νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 6-0, παρότι οι αντίπαλοι βρίσκονταν στην ίδια βαθμολογική θέση και με του ίδιους στόχους.

Η ομάδα του Αντώνη Λυμούση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή που προηγήθηκε και δεν κινδύνεψε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Είχε τον πλήρη έλεγχο και την σωστή διαχείριση του παιχνιδιού σε όλη του την διάρκεια και η νίκη της κρίνεται απόλυτα δίκαιη.

Στην πρώτη της καλή ευκαιρία η Ημαθία και συγκεκριμένα στο 2′ θα προηγηθεί στο σκορ, όταν ο βενιαμίν της ομάδας Μελιόπουλος με ωραία ενέργεια θα στείλει την μπάλα στα  δίχτυα του Κούσια για το 0-1.

Στο 11’ ο Χαρπίδης θα πετύχει με γυριστό σουτ το 2-0. Στο 20’ ο άλλος μικρός της Ημαθίας  ο Ιωάννου με υποδειγματικό πλασέ θα ανεβάσει τρία τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 30’ και αφού προηγουμένως έχει χάσει δυο-τρεις καλές ευκαιρίες ο αρχηγός της Ημαθίας Καραγιάννης με ψύχραιμη ενέργεια γράφει το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ και συγκεκριμένα στο 47′ η Ημαθία με τον Χαρπίδη θα γράψει το 5-0. Ο χορός των τερμάτων στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΕΠΣ Ημαθίας,  θα κλείσει με τον Καραγιάννη στο 62’ όταν από κοντά κέρδισε τις κόντρες και έγραψε το τελικό 6-0.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Μιχ. Καρυπίδη  και των βοηθών  Κ. Σιδηρόπουλου και Ν. Δεμερτζή του συνδέσμου Πέλλας.

ΕΠΣ Φλώρινα (Μάνος-Βόσδου): Κούσιας, Τσώτσος, Αποστολίδης ( 56’ Ταφίλης), Γκούλος, Περσίδης, Χρυσοχίδης ( 48’ Νέστωρ), Λιάσος, Σελεμίδης ( 24’ Ιωάννου), Γκατζόπουλος, Μπαρδάκας, Πετρούσης.

Ε.Π.Σ. Ημαθία (Αντ. Λυμούσης):  Τσιμπρής, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης, Ιωάννου, Καραγιάννης, Πατσιαβούρας (57’Τριανταφυλλίδης), Μελιόπουλος ( 50’ Βύζας- λ.τ 67’ Μπούθας).

ΝΕΟΙ:  ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: 1 – 5 

Νέα μεγάλη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ για τους Νέους της ΕΠΣ Ημαθίας που φιγουράρουν στην πρώτη θέση μαζί με την Κοζάνη, την οποία αντιμετωπίζουν την Τετάρτη 23/1 στα Παλατίτσια. Παρότι το γήπεδο ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο, λόγω του αγώνα που προηγήθηκε και το επιβάρυνε περισσότερο, εντούτοις οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση και δεν άφησαν παραπονούμενους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση αψηφώντας το κρύο αφού το θέαμα και τα πολλά γκολ τους ζέσταναν. Νωρίς στο 6’ λεπτό ο Παπαδής με όμορφο τρόπο βρήκε τον νεαρό Μυλωνά που με άψογο εναέριο πλασέ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Η αντίδραση της Φλώρινας ήταν γρήγορη. Στο 17’ λεπτό ο Παρίσης «τρυπάει» την άμυνα και με ωραίο πλασέ ισοφαρίζει προσωρινά τον αγώνα σε 1-1. Στο 25’ έρχεται η σειρά του Ντούφα που με προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του δίνει το προβάδισμα για την Ημαθία σε 2-1 σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος έγινε ακόμη πιο συναρπαστικό το παιχνίδι, αφενός από τους γηπεδούχους που προσπαθούν να πάρουν έστω και ένα πόντο στα μέχρι τώρα παιχνίδια, αφετέρου με την Ημαθία που οι παίκτες της ανεβάζουν στροφές για ακόμη περισσότερα τέρματα. ‘Ετσι στο 69’ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ σε ενέργεια του Ντούφα και ο προπονητής της Ημαθίας Λυμούσης ζητά αλλαγή και δίνει εντολή στον νεοεισελθόντα Θεοδωρόπουλο να εκτελέσει το φάουλ. Το δυνατό σουτ που επιχειρεί ο παίκτης της Ημαθίας δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Κάλτσος και το σκορ γίνεται 3-1. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, ο Θεοδωρόπουλος, με μια κούρσα από αριστερά και δυνατό διαγώνιο σουτ γράφει το 4-1. Τέλος στο 75’ ο Μυλωνάς που είχε ανοίξει τον χορό των τερμάτων κλείνει με προσωπική ενέργεια τον σκορ γράφοντας το τελικό 5-1 μέσα σε αποθέωση παικτών και φιλάθλων.

ΕΠΣ Φλώρινα (Μάνος-Βόσδου): Κάλτσος, Χαραλαμπίδης, Μουλάς, Γεωργιάδης, Τσιάφκας, Απιδόπουλος, Ζέζος ( 61’ Λυπίτκας), Τατές, Βράγκος ( 46’ Κατής), Φερεντίνος, Παρίσης ( 51’ Κεσίδης).

Ε.Π.Σ. Ημαθία (Αντ. Λυμούσης):  Τάκος, Τσαμπούρης, Παπακωνσταντίνου, Μπλούκας, Χατζηγεωργίου, Ίντος, Μυλωνάς, Μουρίκι ( 61’ Συμεωνίδης), Παπαδής ( 68’ Θεοδωρόπουλος), Ντούφας, Κοσμάς ( 46’ Νταμότσεβ).

*Δελτίου Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected