Αθλήματα

ΑΕΚ – Δούκας 23-22

δουκας φασηΤο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών ξεκίνησε μετά από ένα μήνα διακοπής κι η ΑΕΚ ήταν αυτή που «χαμογέλασε» στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Δούκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στο κλειστό της Κυψέλης να επικρατήσουν των αντιπάλων τους και να περάσουν, έστω και πρόσκαιρα, στην κορυφή της Α1. Η ΑΕΚ και ο Δούκας ισοβαθμούσαν στους 16 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, με τον «δικέφαλο» να παίρνει τη μεγάλη νίκη χάρη στο κρεσέντο των Γεωργιάδη, Μπαλωμένου και Μπακαούκα στο φινάλε και την καλή τους άμυνα στην τελευταία επίθεση του Δούκα.

Ο Διομήδης, που ήταν πρωτοπόρος μέχρι σήμερα, είναι αυτός που βρίσκεται στη δεύτερη θέση αλλά θέλει αύριο (19/01) να «περάσει» από την Κυψέλη κόντρα στον Πανελλήνιο και να ανέβει εκ νέου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας…

Τα δεκάλεπτα: 2-4, 7-6, 12-9 (ημχ.), 14-14, 18-18, 23-22

ΑΕΚ : Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 7, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 4, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 1, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Δούκας : Μουντζουρίδης 10, Γεωργίου, Τόμπρος 1, Τζηράς 5, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 2, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος, Ζαλώνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας, Στούμπης Π.

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected