Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Πρωταθλήτρια από…Γενάρη!

Βρισκόμαστε περίπου στα μισά του Ιανουαρίου και ήδη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας έχουμε την πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία! Μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως όταν μιλάμε για την φετινή ΑΕΚ Καμποχωρίου, τα σχόλια είναι περιττά…

Μετά από 14 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β΄Ερασιτεχνικής όπου συμμετέχει φέτος, η ομάδα του εορτάζοντα χθες Σάκη Παγγούρα έχει κατακτήσει την άνοδο, έχοντας 38 βαθμούς έναντι 26 του τρίτου ΜΑΣ Βεργίνα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τα στατιστικά που καταγράφει φέτος, πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς η ομάδα παραμένει αήττητη έχοντας 12 νίκες και 2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής, πετυχαίνοντας αισίως 60 τέρματα (4.3 ανά αγώνα!) ενώ έχει δεχτεί μόλις 21. Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας καταγράφηκε την πρώτη κιόλας αγωνιστική (10-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας), ενώ οι δύο ισοπαλίες καταγράφηκαν στα δύο ματς με τον δεύτερο ΠΑΟ Κουλούρας (αμφότεροι 1-1).

Το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας και εύχεται στην ΑΕΚ Καμποχωρίου πάντα τέτοια και υγεία σε όλους τους επιτελείς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected