Κατηγορίες
Football League

Γιώργος Χατζάρας – Καταγγελίες για απειλητικά τηλεφωνήματα!

χατζαρας2Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή δύο μέρες μετά την ανάληψή της, εξήγησε ο Γιώργος Χατζάρας, τονίζοντας ότι δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Nova ΣΠΟΡ FM

Για το λόγο που οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν πρόβλημα μαζί του: «Η πρόσληψη ενός προπονητή γίνεται για να βοηθήσει μια ομάδα που έχει προβλήματα. Το κλίμα όμως ήταν άσχημο για μένα στον Ηρακλή. Κι αυτό διότι είναι κάπως ιδιόμορφη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Αν έχεις περάσει από μια ομάδα, είναι πολύ δύσκολο να πας σε άλλη».

Για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να παραιτηθεί: «Είχα ένα προσωπικό πρόβλημα, μια παρενόχληση από αυτοκίνητα οπαδών, αλλά και κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα. Θεώρησα καλύτερο, λοιπόν για τον σύλλογο και για μένα να παραιτηθώ. Έτσι, σηκώθηκα κι έφυγα. Η κοινωνία μας δυστυχώς έχει γίνει πολύ extreme. Και αναπόφευκτα στους οργανωμένους έχουν παρεισφρήσει επίσης εξτρεμιστικά στοιχεία. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν μπορεί να δουλέψει ένας άνθρωπος όταν κινδυνεύει η ζωή του».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Αν και οι οικονομικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα. Υπάρχουν 8-9 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο. Μιλάμε για σωματεία με ιστορία και κόσμο, γι’ αυτό είναι και πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός θα υπάρχει και ενδιαφέρον. Η Σούπερ Λίγκα, ας πούμε, δεν είναι ανταγωνιστική. Έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός κι από ‘κει και πέρα υπάρχουν πολλές ομάδες με προβλήματα και κάποιες ιστορικές που βολοδέρνουν».

Για το αν επηρεάζεται η απόδοση του Ολυμπιακού από το χαμηλό επίπεδο της Σούπερ Λίγκας: «Ο Ολυμπιακός κάνει προπόνηση στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη. Όταν δεν υπάρχει ερέθισμα στους παίκτες, λοιπόν, όταν δεν έχουν την πίεση είναι δύσκολο να μένουν σε εγρήγορση. Όταν δεν έχεις ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν μπορείς κι εσύ να βελτιώνεσαι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected