Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νάουσας 1-5

Άλλη μία επιβλητική εμφάνιση και ευρεία νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας Νάουσας, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί του. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της, φτάνοντας αισίως τους 32 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν και πάλι με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση τους, κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γάτσο στο 37′, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Κακούδης, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, βρέθηκε μπροστά στον Δημητρίου πετυχαίνοντας το 1-3. Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφ-σάιντ του σκόρερ.

Από την αρχή πάντως ο Αχιλλέας έδειξε τις προθέσεις του, παίζοντας επιθετικά και δημιουργώντας πολλές καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το σκορ άνοιξε στο 18΄, όταν ο Παπατάνος κινήθηκε όμορφα από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Τουμαράς με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους “κυανόλευκους” και ο Κακούδης στο 36′ με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2 και ενώ ο Παπατάνος έχασε πολύ καλή ευκαιρία λίγο νωρίτερα για να χριστεί σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος και με το 1-3 υπέρ του ο Αχιλλέας έπαιξε απελευθερωμένα, με τον προπονητή της ομάδας να περνάει στον αγώνα τόσο τον Δημήτρη Γαλανό όσο και τον επίσης νεαρό Τραϊανό Νούση. Ο Χρήστος Δελητζάκης, από την άλλη πέρασε στον αγώνα τον 14χρονο(!) Γιώργο Λύτη, τον πιο μικρό σε ηλικία παίκτη στην ομάδα της Επισκοπής.

Ο Δημήτρης Κακούδης πέτυχε το 1-4 στο 59′ μετά από εξαιρετική κίνηση από τα δεξιά και το τελικό 1-5 ο Γαλανός στο 77′, με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Σαρηγιαννίδη και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Τσεχελίδης, Γάτσος, Στογιάννος (71′ Μάμαλης), Φράγκης, Καρυπίδης (84′ Θωμίδης Α.), Θωμίδης Γ. (61΄Λύτης), Ραφαηλίδης, Τσαγκαλίδης, Πρόιος, Γκότσης.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης (52′ Ηλιάδης), Δημητρίου, Τσιάγκος, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Μπράτσης, Παπατάνος, Βύζας, Κακούδης, Βλαχοδήμος (64′ Γαλανός), Τουμαράς (61′ Νούσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected