Γενικά

Ζάκυνθος – Στην αποστολή ο Πετράκος

πετρακος ζακυνθος1

Άπαντες στο “στρατόπεδο” της Ζακύνθου έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου εκτός έδρας. Η αποστολή αναχώρησε το πρωί με πλοίο για Κυλλήνη κι από εκεί οδικώς για Σέρρες.
Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσίτση, Τσορμπατζίδη, Κερμενίδη και Μάγκα που είναι τραυματίες. Από εκεί και πέρα, θα έχει μαζί του όμως όλους τους (σχεδόν) τους “νεοφερμένους”. Αναφερόμαστε στους Λαγκίζο,  Δημόπουλο, Μενίκου, Γαβριηλίδη, Γκίκα, Γιαλαμή, Χατζηβαλσάμη και Μπιάζη.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει για Σέρρες αποτελούν 18 άτομα και συγκεκριμένα οι:  Παλιούρας, Βασιλακόπουλος, Πετράκος, Γαβριηλίδης, Σολωμονίδης, Τσολακούδης, Ψάρρης, Φιλάι, Βυθούλκας, Λαγκίζος, Γκελάι, Πρίφτης, Δημόπουλος, Γκίκας, Μπιάζης, Γιαλαμής, Μενίκου και Χατζηβαλσάμης.
Αναμφισβήτητα το ρόστερ της νησιώτικης ομάδας έχει γεμίσει… για τα καλά και μάλιστα με “ποιότητα” κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον έμπειρο τεχνικό. Ο κ. Μαγκαφίνης δούλεψε πολύ όλες αυτές τις ημέρες στην τακτική του αγώνα του Σιδηρόκαστρου με τον ίδιο να δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
*Τάσος Θεοδόσης
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected