Football League

Καβάλα – Κοντά σε Τάσιτς!

τασιτςΣε προχωρημένες επαφές για να ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι της Καβάλας βρίσκεται ο Ιβάν Τάσιτς, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com και ακόμα και την Τρίτη δεν αποκλείεται να υπογράψει στους «Αργοναύτες». Ο 33χρονος Σέρβος «κόφτης» γνωρίζει καλά τα… κατατόπια στην Ελλάδα, έχοντας θητεύσει στο παρελθόν (από το 2005 και έπειτα) με επιτυχία σε Καλαμάτα, Εργοτέλη (46 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα) και Λεβαδειακό (συμπαίκτης με Κοτίτσα, Τριποτσέρη).

Φέτος, το πρώτο εξάμηνο ο Τάσιτς έπαιξε στη Νίκη Βόλου, από την οποία έμεινε ελεύθερος, ενώ προορίζεται για αντικαταστάτης του Σερζ Ντιέ, που ως γνωστόν συνεχίζει στην Ξάνθη. Μόλις «κλείσει» τυπικά αυτή η υπόθεση, οι Μακεδόνες θα αναζητήσουν τον αντι-Μοκάκε, καθώς δεν αποκλείεται να μην έρθει άλλος επιθετικός, δεδομένης της έλευσης των Εντιαγέ και Πάτο, αλλά και της παρουσίας των Χλωρού και Μπρατσιάνι.

Στα αγωνιστικά, οι «γαλάζιοι» είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν στις νίκες, στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα, από τον οποίο θα λείψει μόνο ο τιμωρημένος Δημήτρης Πλιάγκας. Νέο πρόσωπο για τον Νίκο Παπαδόπουλο θα είναι ο Στέλιος Μαραγκός, που εξέτισε την ποινή του, ενώ αυτή τη φορά θα κάνει ντεμπούτο και ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected