Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Φωτορεπορτάζ από την κοπή της βασιλόπιτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το βράδυ ο Ατρόμητος, σε γνωστή ταβέρνα του Διαβατού, παρουσία σύσσωμου του ΔΣ, του προπονητή Σάκη Παγγούρα και όλων των παικτών. Το κλίμα ήταν ιδαίτερα ενθουσιώδες, τόσο για την πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας όσο και απόρροια της πολύ όμορφης και πλούσια σε εδέσματα εκδήλωσης.

Ο τυχερός ήταν ο…νέος της παρέας, Κώστας Τζήμας, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την ΑΠΕΣ Καπανδριτίου της Αττικής και θα ενισχύσει στα μετόπεισθεν την ομάδα του Ατρομήτου. Ιδαίτερα περιχαρής ο ίδιος, μας δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα και νιώθει σαν να βρίσκεται καιρό στις τάξεις της, κυρίως λόγω του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί, όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε.

Κύριο θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τον Σαββατιάτικο αγώνα και την αγωνία που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας για την μάχη των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Κώστας Μουρατίδης, περήφανος για τον φετινό Ατρόμητο, δήλωσε στο Imathia Sports News : “Εμείς το Σάββατο θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, αφού ήδη νιώθουμε πρωταθλητές. Η φετινή πορεία ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι γιορτή για μας”.

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παγγούρας, ο οποίος συνεχίζει το απίστευτο σερί…μαντείας, αφού μετά την πρόβλεψη για το ακριβές σκορ του ημιχρόνου στο ματς με τη Χαρίεσσα (όπως μας αποκάλυψαν οι παίκτες της ομάδας τους πριν τον αγώνα τους είχε πει πως στο ημίχρονο το σκορ θα ήταν 1-3), προέβλεψε και τον τυχερό στο φλουρί της βασιλόπιτας! Ο πρωτεργάτης της φετινής πορείας του Ατρομήτου μας δήλωσε : “Ποιος θα το έλεγε ότι Νεόκαστρο και Διαβατός θα έπαιζαν σε έναν αγώνα το πρωτάθλημα… Αυτό δεν λέει τίποτα για μας, ξέρουμε τις δυνατότητες μας αλλά και τις προσδοκίες μας. Είναι ένας ακόμη αγώνας πρωταθλήματος και για το ότι φτάσαμε εδώ, οφείλεται σε όλους όσους ασχολούνται με αυτή την ομάδα”.

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παγγούρας τόνισε για άλλη μία φορά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο αλλά και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες νιώθουν περήφανοι που βάλανε ένα λιθαράκι και ο Ατρόμητος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μάλιστα χωρίς να έχει υποστεί ήττα σε 18 παιχνίδια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected