Διάφορα

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 4-0

Μία ευρεία σε έκταση νίκη, αν και χρειάστηκε ένα περίπου ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ, πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο γήπεδο του Βρυσακίου με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής. Το παιχνίδι, που έγινε παρουσία ελάχιστων θεατών λόγω της έλλειψης στόχων και για τους δύο αντιπάλους, αποτέλεσε μία πολύ καλή προπόνηση για τους δύο προπονητές, οι οποίοι δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα.

Αυτή ήταν η 10η νίκη για την ομάδα του Σάββα Αβετίδη και μάλιστα συνεχίζουν να δέχονται γκολ με το…σταγονόμετρο (μόλις 12 γκολ παθητικό), επίδοση που φέρνει την ομάδα της Αλεξάνδρειας στη δεύτερη θέση με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Δελητζάκης από την άλλη συνεχίζει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, δίνοντας βάση στα νέα παιδιά που προέρχονται από τον Μακεδονικό Επισκοπής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τη σαφέστατη υπεροχή που είχαν, αφού Θανάσης Κίτσας, Χαρισούδης και Λευτέρης Κίτσας (δοκάρι) σε ισάριθμες περιπτώσεις απέτυχαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή κ. Βρέσκα για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Λευτέρης Κίτσας του Δ., μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Τζέπη, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Δημητρίου.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στον “δικέφαλο” της Αλεξάνδρειας, καθώς ο Λαδάς δις (60′-82′) και Λευτέρης Κίτσας του Δ. (90′) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Κεραυνό να χάνει μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Γάτσο στο 81′ .

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ. (74′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Σ., Τζέπης, Κίτσας Δ., Λαδάς, Χαρισούδης, Κίτσας Θ. (85′ Ριστέμογλου).

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Τσεχελίδης, Γάτσος, Στογιάννης, Καλογιάννης (72΄Καραντώνης), Φράγγης, Καρυπίδης, Θωμίδης, Γκότσης, Μάμαλης, Βασιλειάδης (60′ Λύτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected