Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-2

Όλα τα κοντέρ…σπάει πλέον ο Αχιλλέας Νάουσας, καθώς τις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα με τέρματα 17-4! Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε του μαχητικού Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και έφτασε τους 35 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Το παχνίδι έγινε σε…πολικές θερμοκρασίες στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, το θέαμα όμως…ζέστανε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πέντε γκολ, ανατροπή, δραματικά τελευταία λεπτά και πολλές ευκαιρίες περιελάμβανε το “μενού” στο γήπεδο του Αχιλλέα Νάουσας. Το γκολ του Καραντουλαμά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, άλλαξε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ισορροπημένο, με τον Μέγα Αλέξανδρο αποφασισμένο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα του Αχιλλέα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Θεοδοσιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία παράλληλη πάσα του Μπράτση και από κοντά πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια ήταν πραγματικά συναρπαστική, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και ήταν θέμα χρόνου πότε θα έρθει το τρίτο γκολ της συνάντησης.

Αυτό το πέτυχε τελικά ο Τουμαράς στο 65′ για τον Αχιλλέα, όταν μετά από κόρνερ του Παπατάνου, ο μέσος του Αχιλλέα βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μέσα στην περιοχή του Γιάντση και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή. Η πολύ καλή ευκαιρία του Κίτσα στο 71′ δεν μετουσιώθηκε σε γκολ από τον επιθετικό του Μέγα Αλέξανδρου και στο 80′ ο Βλαχοδήμος, σε μια φάση “καρμπόν” με του Τουμαρά, έκανε το 3-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Λίγα λεπτά όμως μετά, μία αναταραχή στην άμυνα του Αχιλλέα, ο Τσιάκος θα ανατρέψει τον Σάββα Αθανασιάδη (ο οποίος αντιμετώπισε μία ίωση και δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα) και ο διαιτητής κ. Μελτζανίδης θα σφυρίξει την παράβαση. Το πέναλτι να εκτελέσει ο “παθών” και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, πετυχαίνοντας το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία 10 λεπτά περίπου μέχρι το τελικό σφύριγμα, ο Μέγας Αλέξανδρος τα έπαιξε “όλα για όλα”, όμως ο Αχιλλέας κατάφερε και κράτησε την πολύτιμη νίκη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Τσιάκος, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Μπράτσης (89′ Νούσης), Παπατάνος, Βύζας (85′ Δημητρίου), Τουμαράς, Κακούδης, Βλαχοδήμος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Μαγγανάρης (40 λ.τ. Κασνακίδης), Μηνούδης Α., Αθανασιάδης Η., Παντριάς, Σερμπίνης (65′ Αθανασιάδης Σ.), Παπαδόπουλος, Κίτσας, Καραντουλαμάς, Κούκλας.

*Σε μία προσπάθεια του Μπράτση στο 40′ για ανάποδο ψαλίδι, χτύπησε στο πρόσωπο ο Λάμπρος Μαγγανάρης και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Νάουσας για εξετάσεις. Όπως ενημερωθήκαμε από τον Νίκο Σαλτουρίδη, ο παίκτης της ομάδας θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα. Αμέσως μετά τον αγώνα, τον 29χρονο αμυντικό επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο οι συμπαίκτες του, όπως επίσης και παράγοντες με ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα.

** Με ανακοίνωση της η διοίκηση των Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αχιλλέα Νάουσας για την εξαιρετική όπως αναφέρει φιλοξενία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected