Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-1

Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν από τους δύο αντιπάλους ήταν το ισόπαλο 1-1 στον Στενήμαχο, ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Οι δύο ομάδες, που έχουν τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες, Σιάπκα και Σίμο που όποτε χρειάστηκε δήλωσαν παρόν.

Ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Στενήμαχου αποτέλεσε τροχοπέδη στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα οι περισσότερες φάσεις να προέρχονται από στημένες φάσεις. Από μία τέτοια ήρθε και το γκολ της  Θύελλας στο 20′ όταν ο Μιχάλης Γιάννου εκτέλεσε φάουλ και ο Κυριάκος Γίδαρης με εντυπωσιακή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν ο ίδιος παίκτης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Σίμος απέκρουσε το σουτ-φάουλ του επιθετικού της Θύελλας.

Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ και να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, με τους “πράσινους” να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη είχαμε μία εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα, με τον Απόλλωνα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να δημιουργεί καταστάσεις στην εστία του Σιάπκα και στο 53′ ο Σάκης Παπαδίνας με κεφαλιά μετά από κεφαλιά του Μιχαηλίδη, θα νικήσει στον αέρα τους αντιπάλους του και θα πετύχει το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 67′ έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Τσιότσιος εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να φαίνεται πως θα καταλήξει στα δίχτυα, όμως ο Σιάπκας (που αντικατέστησε τον Γιάννη Θεοδωρίδη, που ήταν τιμωρημένος) “απογειώθηκε” και έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης κ. Γιοβανόπουλου (με βοηθούς τους κ.κ. Μαυρόπουλο και Χαλατζιούκα) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, ένα αποτέλεσμα που δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Σιάπκας, Σταμάτης Α., Γκατζίδης, Καρατζάς, Σταμάτης Θ. (79′ Αγγελίδης), Σφυντιλάς, Παπαλεξίου, Γιάννου, Αδαμίδης (85′ Σταμάτης Π.), Γίδαρης Κ., Γίδαρης Δ.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Καρολίδης, Βύζας, Σαντίνι (90′ Μπαξεβάνης Δ.), Παπαδίνας Σ., Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Παπαρέντης, Παπαδίνας Α. (54΄Τσιότσιος), Γουλσουζίδης, Λιάτσος (74′ Κάμινας).

*Την περασμένη Τετάρτη η Θύελλα Στενημάχου έκοψε τη βασιλόπιτα σε κατάστημα του χωριού. Παρόντες ο δήμαρχος Νάουσας κ.Καραμπατζός αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Γιώργος Καραμελίδης. Το φλουρί έπεσε στον Κυριάκο Γίδαρη, ενώ τιμήθηκε για την προσφορά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Αγγελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected