Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αμαζόνες Καλυβίων – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 2-3 (+φωτορεπορτάζ)

Μία νίκη που ίσως αποδειχθεί…χρυσάφι πέτυχαν τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας στην έδρα των Αμαζόνων στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Το παιχνίδι έγινε σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες (περίπου 0 βαθμοί ήταν η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα), παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη και προσέφεραν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου απέδειξε πως μπορεί στα δύσκολα και πλέον προετοιμάζεται για τον… υπέρ πάντων αγώνα στην Αγία Βαρβάρα κόντρα στην πρωτοπόρο Ροδόπη ’87.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις “πράσινες” (αγωνίστηκαν με την μωβ εμφάνιση αυτή τη φορά), πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 17′ με την Σπυριδωνίδου, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση στα καρέ των Αμαζόνων. Η απάντηση ήρθε γρήγορα με τη…μόνιμη σκόρερ των “κυανολεύκων” Ντούσκα στο 30′, η οποία με  σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε την Αντωνιάδου.

Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο, η Παπαδοπούλου αυτή τη φορά έβαλε την ομάδα του νομού μας μπροστά  στο σκορ, ένα τέρμα που αποδείχτηκε κρίσιμο, λόγω του χρονικού σημείου που επετεύχθη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε μια…άγρια ομορφιά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και ο Αγροτικός βρήκε πολλούς διαδρόμους προς την εστία της Παπαδοπούλου. Σε μία αντεπίθεση και μετά από ωραίο συνδυασμό, η Σπυριδωνίδου χρίστηκε και πάλι σκόρερ στο 65′, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα μέσα σε αποθέωση από τις συμπαίκτριες της.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 75′ και πάλι με τη Ντούσκα, γκολ που αναπτέρωσε τις ελπίδες για ισοφάριση, που μάλιστα θα μπορούσαν κάλλιστα να πετύχουν, όταν στο 81′ η Τζέμπελου έκανε την απόκρουση του αγώνα. Η Βασιλική Μαργαρίτη, η οποία βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε όμως αποκρούστηκε με τα πόδια από τη νεαρή τερματοφύλακα, που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, λόγω τραυματισμού της Αντωνιάδου.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις παίκτριες της ομάδας του Λάζαρου Παπαδόπουλου να γίνονται ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς, δείγμα της μεγάλης δίψας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Το βλέμμα όλων πλέον στρέφεται στον μεγάλο ντέρμπι με την Ροδόπη στην Αγία Βαρβάρα, στις 10/2/2013.

Συνθέσεις

Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων : Παπαδοπούλου, Ράκου, Μαργαρίτη Γ, Σακκά, Σίσκου, Καλαντζή, Ματζιώρου, Κουτσώνα (70’ Γαβαλά), Ντούσκα, Μητσογιάννη, Μαργαρίτη Β. (80’ Τζουβάρα).

Αγρ.Αστ.Αγίας Βαρβάρας : Αντωνιάδου (70′ Τζέμπελου), Κακαλέ, Στρίμπα, Φέιμ, Δρενοβιάδου, Κιουτάχιαλη, Αναγνώστου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου (89′ Δαβόρα).

Φωτό και ρεπορτάζ από sportrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected