Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Καρασκόρδας : “Ο Αχιλλέας διαθέτει νεαρούς παίκτες με φιλοδοξίες”

καρασκορδαςΤου Μπάμπη Πεϊδη

Ο φετινός Αχιλλέας κάνει μια πολύ καλή πορεία στη Δ΄εθνική αν και νεοφώτιστος. Που οφείλεται αυτό κατά την άποψη σου.

Η φετινή πορεία του Αχιλλέα πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει η ομάδα παίχτες νεαρούς που έχουν φιλοδοξίες να παίξουν ποδόσφαιρο όποτε δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις με όρεξη και ενθουσιασμό για το μέλλον. Οφείλεται επίσης και στη καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία και στις επιλογές παιχτών που εκτός από αγωνιστική αξία έχουν και εξαιρετικό χαρακτήρα

Δε καταφέρατε να προσθέσετε με τον Κάστορα ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό σας. Τι έφταιξε?

Ο λόγος που δεν προσθέσαμε τους 3 βαθμούς την Κυριακή που μας πέρασε είναι ότι δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα και μοιραία ηττηθήκαμε. Αν και πιστεύω οτι ακόμα και με κακή εμφάνιση είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο ειδικά σε ομάδες με νεαρούς παίκτες κάποιες φόρες να παρουσιάζουν αστάθεια.

Πως βλέπεις τη  φετινή Δ΄εθνική?

Η φετινή Δ εθνική δεν είναι τόσο δυνατή όσο τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες με ιστορία όπως η Κοζάνη και η Νάουσα αλλά δεν είναι αρκετά ποιοτικό το πρωτάθλημα.

Ο Αχιλλέας μπορεί να σταθεί στην επόμενη κατηγορία αν όπως δείχνουν τα πράγματα βγεί τη φετινή χρονιά?

Για την επόμενη κατηγορία αν τελικά επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, πιστεύω να έχουμε καλή παρουσία και σίγουρα με τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι η ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected