Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ηρακλής – Ανακοίνωσε Ταϊνάν

ταινανΤην μεταγραφή του Ταϊανάν Ιμπερέ ανακοίνωσε πριν λίγο η ΠΑΕ Ηρακλής. Ο «Γηραιός» μετά την απόκτηση των Παληγεώργου και Ουκάρ, ανακοίνωσε και την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ταϊανάν Ιμπερέ Λινάρες Βέλκερ, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται

«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Taianan Imberê Linhares Welker.

Ο Taianan Imberê Linhares Welker είνια 25 χρονών και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας U20 9 φορές. Οι προηγούμενες ομάδες του Taianan είναι η Maccabi Netanya ( 2006-2008 ), η CSKA Sofia ( 2008 ), η Espanyol ( 2009 ), η Puertollano ( 2010 ), η Parana Clube ( 2011 ) και φέτος ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Αυστρίας στην ομάδα της SV Scholz Grödig».

«Ανυπομονώ να βοηθήσω για την άνοδο»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βραζιλιάνος διεθνής με την ομάδα Κ20 της χώρας του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «Ημίθεου» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέροντας:

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια όλων να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected