Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ηρακλής (0-0) Βασικοί Τσιάμης, Σκαθαρούδης και Νατσούρας

ηρακλης-κερκυραΜε το «λευκό» 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Ηρακλή, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην 11η ισοπαλία στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και έχασαν την ευκαιρία να… πατήσουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Αναγέννηση έφτασε τους 21 βαθμούς και ανέβηκε στην 13η θέση, μαζί με την Καλλιθέα, τον Παναιτωλικό και τον Πιερικό, οι οποίοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η αναμέτρηση στα Γιαννιτσά δεν διεκδικεί πολλές… δάφνες ποιότητας, με την Αναγέννηση να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, όποτε έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Ηρακλή βρήκε απέναντί της τον Χουάντερσον, ενώ αντίθετα, ο «Γηραιός» δεν απείλησε σημαντικά τον Λαμπάκη, με αποτέλεσμα να αφήσει δύο ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Τζιφόπουλου, ως τεχνικού ηγέτη της Αναγέννησης, μια και από το Σάββατο (2/2) την θέση του προπονητή θα αναλάβει ο Σάββας Κωφίδης που παρακολούθησε από τις εξέδρες τον αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας), ο οποίος έδειξε τη κίτρινη κάρτα στον Τάι.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Κυριακίδης, Τσιάμης,  Καρπαθάκης, Σπαθάρας (49′ λ.τ Σαμαρόπουλος), Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Γιόγιος, Σκαθαρούδης (85′ Καρακάσογλου), Χαρμάνας (90′ Βλαχόπουλος), Καπνίδης.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας, Λόπεθ, Ουκάρ, Σουλίδης (68′ Γεωργίου), Γ. Παληγεώργος (60′ Ντατίδης), Ισαάκ, Στεφανίδης, Κιρόφσκι (75′ Τάι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected