Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Μεταγραφές

Ζάκυνθος – Φινάλε με δύο προσθήκες

στασινοπουλοςΝέος αιφνιδιασμός από τη διοίκηση της Ζακύνθου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, λίγα 24ωρα πριν τη “μητέρα των μαχών” κόντρα στον Αιγινιακό στο γήπεδο του Μαχαιράδου (Κυριακή ώρα 3 μμ).

Συγκεκριμένα υπέγραψαν την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Καρύδης (φωτό) και ο Δημήτρης Στασινόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Καρύδης είναι ο κεντρικός αμυντικός για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα και ο οποίος έχει πολλά… χιλιόμετρα στα πόδια του και μεγάλη εμπειρία.

Ο Καρύδης είναι 34 ετών και τελευταία αγωνίσθηκε στα Λουκίσια, ενώ έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τον Αθηναϊκό το 1996, με τη φανέλα του οποίου έχει παίξει σε Α΄ και Β΄ εθνική.

Εχει περάσει επίσης από Ηλυσιακό (από το 2001 έως το 2005) με τον οποίο ανέβηκε μαζί από τη Δ΄ στη Β΄ εθνική, αποτελώντας έναν εκ των “στυλοβατών” της άμυνας και φυσικά βοηθώντας τα μέγιστα στις διαδοχικές ανόδους των κατηγοριών της Αθηναϊκής ομάδας.

Το 2005 πήγε στον Αιολικό Μυτιλήνης (Γ΄ εθνική) όπου έπαιξε για δύο σαιζόν, ενώ τελευταίες του ομάδες ήταν ο Αγ. Δημήτριος, η Θήβα, η Κόρινθος, ο Ερμής Ερμιονίδας και τα Λουκίσια.

Ο τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφίνης γνωρίζει τον παίκτη για τον οποίο έχει την καλύτερη γνώμη και τον οποίο προορίζει για το κέντρο της άμυνας της Ζακύνθου, όπου θα προσδώσει εμπειρία.

Ο Δημήτρης Στασινόπουλος που είναι 20 ετών και θα δοθεί δανεικός στη Ζάκυνθο από τον Αστέρα Τρίπολης (την ομάδα Κ 21 για την ακρίβεια).

Ο Στασινόπουλος είναι δεξί “μπακ – χαφ”, αρκετά γρήγορος κι έχει 80 (!) συμμετοχές στη Δ΄ εθνική με τον Πέλοπα Κιάτου όπου αγωνίστηκε από το 2007-2010, πριν πάει στον Αστέρα.

Οι δύο αυτές μετεγγραφές είναι οι τελευταίες και πλέον όλοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της Κυριακής. Αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, αφού ήδη ξεκίνησε η διαδικασία που απαιτείται ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Δημήτρης Μαγκαφίνης χώρισε σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα σε αμυντικούς και αμυντικούς μέσους και σε επιθετικούς και επιθετικούς μέσους.

Σήμερα έκαναν προπόνηση οι αμυντικοί ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει αύριο με τους επιθετικούς. Ο κ. Μαγκαφίνης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Αιγινιακό,  πλην του τραυματία Κερμενίδη.

Τέλος, ιδιαίτερη ικανοποίηση έφερε στην “οικογένεια” του ΑΠΣ Ζάκυνθος το άκουσμα της απόκτησης του Νίκου Πέττα από την Παναχαϊκή. Ο Πέττας είναι Ζακυνθινός κι έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΠΣ την περσινή χρονιά.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ο οποίος έβαλε… ένα λιθαράκι στην εξέλιξή του, τον Ιανουάριο του 2012 τον είχε εμπιστευτεί και ξεκινήσει μέσα στον Κορυδαλλό κόντρα στην Προοδευτική (τον χρησιμοποιούσε και ως αλλαγή για μικρά διαστήματα στα τέλη του 2011) όπου είχε εξαιρετική εμφάνιση. Σε εκείνο το ματς η Ζάκυνθος είχε δραπετεύσει… με τη νίκη 1-0 χάρις σε γκολ του Νεστιόρ από πάσα του Λιβέρη.

Σημ. : Στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν αποκτηθεί: Γαβριηλίδης, Λαγκίζος, Γκίκας, Μενίκου, Δημόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μπιάζης, Γιαλαμής, Χατζηβαλσάμης, Λειβαδιώτης. Σε αυτούς προσθέτουμε τους Καρύδη και Στασινόπουλο (σύνολο 12).

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected