Κύπελλο Ελλάδος

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (0-1) Βασικός ο Μουλόπουλος

ροτζεριοΤο γκολ του Ροτζέριο ήταν αρκετό για να κόψει κάθε ελπίδα πρόκρισης στους γηπεδούχους, αφού σε συνδυασμό με τη νίκη του (2-1) στο πρώτο ματς, ο Λεβαδειακός πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να προκριθεί με δυο νίκες, αφού επικράτησε της Κέρκυρας χάρη στο γκολ που πέτυχε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή στο 32’ ο Ροτζέριο. Το παιχνίδι στην Κέρκυρα δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτερη και τους γηπεδούχους μετά το γκολ που δέχθηκαν να δείχνουν ξεκάθαρα πως η προτεραιότητά τους είναι η «μάχη» της παραμονής στη Super League.

Ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, με τον Παράσχο από την πλευρά του να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά ως τώρα στη σεζόν. Για τον Λεβαδειακό η πρόκριση ήρθε περισσότερο εύκολα από ότι θα περίμενε στο άκουσμα του «ζευγαρώματος» με την Κέρκυρα, την ώρα που οι «Φαίακες» στρέφονται αποκλειστικά πλέον στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα…

Κέρκυρα : Στρατηλάτης, Πετρούσης, Ηλιάδης (71’ Αθανασίου), Κρητικός, Αρμένης, Γιάντσης, Τσοκάνης, Στάμου, Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης (46’ Ντινιωτάκης), Βασιλόγιαννης (60’ Μοσχάκης).

Λεβαδειακός : Κασμερίδης, Κουτσόπουλος, Ακόστα, Βασιλείου (73’ Μίλιεβιτς), Ζησόπουλος (46’ Ρομέου), Γεωργίου, Γκονζάλες, Ροτζέριο, Πόι (56’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Μουλόπουλος.

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected