Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Ντέρμπι σε Κοπανό, Αγγελοχώρι

Πατρίδα-Κοπανός08

Αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική για τον β’ όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, που διεξάγεται αύριο Κυριακή. Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή τόσο στην κορυφή (κυρίως για τη δεύτερη θέση, αφού η πρωτοπόρος Νέα Γενεά Νικομήδειας έχει αποσπαστεί) όσο και στην ουρά, με έξι ομάδες να επιζητούν την καλύτερη συγκομιδή για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στον Κοπανό, όπου η γηπεδούχος ομάδα θέλει πάση θυσία τους 3 βαθμούς απέναντι στη Νέα Γενεά για να παραμείνει κοντά στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Το παιχνίδι προμηνύεται συναρπαστικό και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων και από τις δύο περιοχές.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Άτλας Ζερβοχωρίου μεταβαίνει στο Λαζοχώρι, για να αντιμετωπίσει τον Μακεδόνα Βέροιας ο οποίος μετά τη νίκη του στο Ροδοχώρι, νιώθει πιο άνετα στην υπόθεση παραμονή. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι “καίγονται” για τη νίκη και με επιθετικό σχήμα θα επιδιώξουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην προνομιούχο δεύτερη θέση.

Σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους διεξάγεται στο Μακροχώρι, όπου η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται τον Απόλλων Λυκογιάννης. Οι γηπεδούχοι έμειναν αρκετά πίσω στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και θα επιδιώξουν τη νίκη αλλά και το…στραβοπάτημα του Άτλα στο Λαζοχώρι. Οι φιλοξενούμενοι, με τον Νίκο Ανάστου και πάλι στο “τιμόνι”, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διακόψουν το αρνητικό σερί των έξι παιχνιδιών χωρίς νίκη.

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στο Αγγελοχώρι, με τον ΑΣ Ειρηνούπολη να υποδέχεται την ΑΕ Σφηκιάς. Με νίκη των γηπεδούχων, οι “γαλάζιοι” ουσιαστικά τίθονται νοκ άουτ και δύσκολα θα αποφύγουν τον οδυνηρό υποβιβασμό. Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα κάνουν άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία και θα δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΓΑΣ Κοπανού (3) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (1)  [0-2]

Ακαδημία Βέροιας (4) – Απόλλων Λυκογιάννης (8)  [3-2]

ΑΣ Πατρίδας (6) – Δόξα Νάουσας (10)  [2-0]

ΑΣ Ειρηνούπολης (11) – ΑΕ Σφηκιάς (13)  [1-3]

Ελπίδα Μονοσπίτων (12) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (5)  [0-1]

Μακεδόνας Βέροιας (7) – Άτλας Ζερβοχωρίου (2)  [0-2]

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας (9)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected