Football League

Ηρακλής – Συνεχίζεται η αναζήτηση, θέλει Βουτσιά

βουτσιας

Στον Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αναζητώντας πλέον ελεύθερους ποδοσφαιριστές με τους οποίους μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου άφησε ανοικτό το περιθώριο να γίνει κι άλλη μεταγραφή από τον Ηρακλή και πλέον ο τεχνικός του «Γηραιού» κι οι συνεργάτες του είναι σε διαρκή αναζήτηση ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι στους Θεσσαλονικείς έχουν προταθεί κυρίως ξένοι ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να έχει ήδη οκτώ και την επιλογή για το ποιοι πέντε θα αγωνίζονται κάθε φορά να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Από εκεί και πέρα, στον Ηρακλή εξετάζουν την ενεργοποίηση του Πασχάλη Βουτσιά. Ο νεαρός εξτρέμ προπονείται εδώ και ένα μήνα ατομικά, αφού ήταν στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να βρέθηκε λύση για να αποδεσμευτεί και το πιθανότερο είναι να έχει νέα επαφή με τη διοίκηση και τον Χατζηνικολάου προκειμένου να επιστρέψει κανονικά στην ομάδα και να δώσει λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected