Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας- Ατρόμητος Διαβατού 0-2

Αρνείται να αφήσει την κορυφή ο Ατρόμητος Διαβατού, που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Καψόχωρας, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-0. Οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαρίες που δημιούργησαν και έχοντας ως βασικό ατού την εμπειρία των παικτών, συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πρώτη θέση, εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι, πίεσαν πολύ καθώς μετά τα τελευταία αποτελέσματα τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα φάνηκε αποφασισμένη να “σβήσει” την προηγούμενη εντός έδρα ήττα από την ΑΕ Χαρίεσσας, αλλά λίγο η αστοχία, λίγο η ατυχία ήταν οι αιτίες που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν γκολ στο 16′ με τον Διτσόλα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ και τρία λεπτά αργότερα σουτ του ίδιου παίκτη θα περάσει η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μουχτάρη. Στο 37′ μία ωραία κίνηση του Νοτόπουλου, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Παπαδιά και αυτός θα αποτύχει να σκοράρει, ένα γκολ που θα άλλαζε την εικόνα του ματς. Από εκείνο το σημείο όμως οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση και στο 44′ η οξυδέρκεια του Κώστα Κίτσα και η ολιγωρία της άμυνας, θα τον χρίσουν σκόρερ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Το σημείο που επιτεύχθηκε το γκολ ήταν το πλέον καθοριστικό, αφού επηρέασε σημαντικά τους γηπεδούχους και αυτό φάνηκε από την εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο μέρος. Μπορεί στο 51′ να είχαν δοκάρι σε σουτ του Νιάκα, όμως ήταν φανερό πως το παιχνίδι “έγερνε” προς την πλευρά των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνοι. Στο 58′ ο Ατρόμητος θα…ισοφαρίσει στα δοκάρια με τον Μάκη Σπανό και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης θα αξιοποιήσει το πέναλτι που θα κερδίσει σε μία δυνατή μονομαχία εντός περιοχής, “τελειώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους.Αυτό ήταν το 11ο γκολ για τον 33χρονο επιθετικό του Διαβατού.

Συμπέρασμα

Η ήττα για την ΑΕΚ, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, φέρνει…μπελάδες στους γηπεδούχους, οι οποίοι καλούνται να υπερβάλλουν εαυτό στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από του Σαββάτου στο Γιαννακοχώρι με αντίπαλο τον αήττητο για 8 παιχνίδια Αχιλλέα Νάουσας. Ο Στέλιος Διτσόλας, κατά γενική ομολογία, έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μετά τη δεύτερη επιστροφή, όμως θα πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα για να επιτευχθεί και ο στόχος που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς.

Για τον Ατρόμητο ο περαιτέρω σχολιασμός θα…κουράσει και πάλι, αφού είναι πλέον φανερό πως η ομάδα του Σάκη Παγγούρα δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέρα της νίκης! Αυτή ήταν η 13η για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχουν χάσει μόνο από το Μακροχώρι στο Κύπελλο. Η εμπειρία και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα έχουν δημιουργήσει ένα…εκρηκτικό μείγμα και ακολουθεί άλλο ένα παιχνίδι στα μέτρα τους με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εντός έδρας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Χαλατζιούκα.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Μουσκεφτάρας, Νιάκας, Διτσόλας, Πολυζόπουλος (86′ Σωτηρόπουλος), Νοτόπουλος (60′ Φραδέλος), Κίτσας, Παπαδιάς, Κωτούλας (85′ Τσαλαμπάνας), Σταμούλης, Όμπιντικ.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης (86′ Κλάψης), Καμπάς, Παγγούρας, Ψαλίδας, Καρατάσιος, Ποζιάδης, Σπανός (88′ Σαρηγιαννίδης), Κίτσας Κ. (72′ Τζήμος), Κουτσιάδης, Λιλιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected