Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας 0-0

Δύο από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο της Χαρίεσσας. Οι 250 περίπου θεατές από την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας περίμεναν περισσότερα από τους δύο αντιπάλους, όμως το 0-0 ήρθε ως αποτέλεσμα της δυστοκίας αλλά και της ισορροπίας των δύο αντιπάλων.

Η τέταρτη και η πέμπτη αντίστοιχα ομάδα του πρωταθλήματος, απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Α1, καθώς κατά διαστήματα έδειξαν πως αν σε κάποια παιχνίδια ήταν πιο προσεκτικοί αλλά είχαν και την τύχη με το μέρος τους, θα είχαν διαφορετική τύχη στο πρωτάθλημα.

ΑΕΧ και Αχιλλέας είχαν από ένα ημίχρονο, με το πρώτο να ανήκει στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βγήκαν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κασαπίδη. Με δημιουργό του Δημήτρη Καρασαρίδη και εκφραστή των προσπαθειών τον αδερφό του Βασίλη, οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν στο πρώτο μέρος να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για τη συνέχεια. Τόσο στο 5′ όσο και στο 21′ ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΧ και δεύτερος του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα, με τον Κασαπίδη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο πρώτο.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη είχε μία καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο, όταν στο 40′ ο Κακούδης επιχείρησε σέντρα σουτ από δεξιά και με υπερένταση έδιωξε ο Αντιφάκος.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Αχιλλέα να πάρει τα ηνία του αγώνα, όμως και αυτοί δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα την υπεροχή τους. Ο Τουμαράς στο 50′ (απόκρουση Αντιφάκου), ο Βύζας στο επόμενο λεπτό και ο 60′ ο Παπατάνος δεν κατάφεραν να…κουνήσουν πλεκτό και έτσι ήρθε το 0-0 και η δίκαιη μοιρασιά.

Συμπέρασμα

Οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί βρίσκονται στα υψηλά…πατώματα της κατηγορίας. Αγωνίστηκαν για τη νίκη, πάλεψαν στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι “κυανόλευκοι” παρέμειναν για 7ο σερί παιχνίδι αήττητοι και μάλιστα μπορούν να το διευρύνουν, καθώς ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Καψόχωρας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Βενιόπουλο.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Συμεωνίδης (69′ Ιωαννίδης), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Λέσκας, Χουδαβερδόγλου (64΄Στογιάννης), Διτσόλας, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφιλλίδης (46′ Δάγκας).

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Τσιάκος (79′ Νούσης), Δημητρίου, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Παπατάνος, Βύζας, Τουμαράς, Κακούδης, Βλαχοδήμος.

Δήλωση Δημήτρη Κακούδη :΄Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρώ πως αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι με την Καψόχωρα στην έδρα μας, ένα παιχνίδι που θα το πάρουμε ότι κι αν γίνει…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected