Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης 1-4

Το…χρέος του έκανε στην Επισκοπή ο Φίλιππος Μελίκης, επικρατώντας του τοπικού Κεραυνού, ο οποίος άντεξε για ένα ημίχρονο. Το 4-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, αφού η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου παρουσιάστηκε άκρως αποτελεσματική και κράτησε με αυτό τον τρόπο την απόσταση των 5 βαθμών από την κορυφή.

Η ομάδα του Χρήστου Δελητζάκη έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με τα πιτσιρίκια της ομάδας να δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους τους. Ωστόσο, οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν και αυτοί με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους, με τον προπονητή της ομάδας να επιλέγει τον νεαρό Τσιώμο κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπάμπη Καψάλη, αλλά και τον Αναστασόπουλο που στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας έχει αγωνιστεί ως αλλαγή.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα καρέ του Δημητρίου τους φιλοξενούμενους και η μοναδική αξιόλογη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 43′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουμάνι από δεξιά, ο Αράπος έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Τσεχελίδης βρέθηκε στη σωστή θέση και λίγο πριν τη γραμμή απέκρουσε.

Στην επανάληψη είχαμε…ομοβροντία γκολ και μάλιστα από τα πρώτα δευτερόλεπτα! Συγκεκριμένα στο 46′ ο Τενεκετζή μετά από πολύ ωραία κίνηση και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Δημητρίου ανοίγοντας το σκορ και οκτώ λεπτά αργότερα ο Λουμάνι με ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 72′ με σουτ του Πρόιου αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ και στο 74′ ο Λουμάνι και πάλι έκανε το 1-3, πετυχαίνοντας το 9ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Από το 80′ μέχρι το 90′ οι ενδεκάδες των δύο ομάδων θύμισαν…ακαδημίες και αυτό είναι ιδαίτερα ενθαρρυντικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δουλεύουν πάνω στα μικρά παιδιά και το αποδυκνείουν καθημερινά. Για τον Κεραυνό στο 81′ πέρασε στον αγώνα ο 14χρονος Λύτης στη θέση του πολύ καλού και σ’ αυτό το παιχνίδι Γάτσου, ενώ για τον Φίλιππο ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι Πεχλιβανίδης (86′) και Μπιτόπουλος (88′), ο οποίος χρίστηκε και σκόρερ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα!

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου (απέβαλε τον Αναστασόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα), με βοηθούς τους κ.κ. Δίπλα και Καραϊωσήφ)

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Τσεχελίδης, Γάτσος (82′ Λύτης), Στογιάννης, Καλογιάννης (46′ Ραφαηλίδης), Φράγκης, Καρυπίδης (65′ Ορφανίδης), Μάμαλης, Γκότσης, Τσαγκαλίδης, Θωμίδης Γ.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Αράπος, Αναστασόπουλος, Τενεκετζή, Γούτσης, Τσάκαλος (88′ Μπιτόπουλος), Ρίσσου, Κωστόπουλος (61′ Μαμουτόπουλος), Λουμάνι, Πιτσάβας (86′ Πεχλιβανίδης), Κακαγιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected