Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός – Η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις

http://www.youtube.com/watch?v=DnMVITKVBQk&feature=player_embedded

Δελτίου Τύπου

Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του ΦΣ Μακεδονικού Κοζάνης που έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στο οικογενειακό κέντρο ¨Πολιτεία¨.

Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην αίθουσα.

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες του προέδρου κ. Κατσίκα Γιώργου που τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε ότι από το ποδόσφαιρο και γενικά από τον αθλητισμό πρέπει να κάνουμε μόνο φίλους έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας. Το τυχερό τμήμα ήταν η ομάδα των Τζούνιορ του Μακεδονικού

Οι βραβεύσεις

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία αθλητισμός και διάβασμα. Τον Σταφυλλίδη Ανδρέα βράβευσε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μαργαρίτης Γιώργος. Τον Καλημέρη Κωνσταντίνο βράβευσε ο αντιδήμαρχος κ Τσανακτσίδης Στάθης. Τον Ευθυμιάδη Γιάννη βράβευσε το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σαλτσίδης Σάββας. Τον Τζιούτζια Σταύρο βράβευσε,ο Γεν. Αρχηγός του Μακεδονικού κ. Τσιάμης Γιώργος.

Τον έπαινο το παρέλαβε ο κ. Αντωνόπουλος Βασίλης. Ο Σταύρος σπουδάζει στη Νομική Κομοτηνής και η εξεταστική , δεν του επέτρεψε να παραβρίσκεται στην εκδήλωση. Ο Μακεδονικός τέλος, κάθε χρόνο βραβεύει συλλόγους και ανθρώπους για την κοινωνική τους προσφορά. Φέτος τιμήθηκε ο μεγάλος μαχητής – αθλητής Μαραθωνοδρόμος, Μιχάλης Παρμάκης. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Παρμάκη την απένειμε ο πρόεδρος του Μακεδονικού Γιώργος Κατσίκας.

Πολλές οι παρουσίες

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης,  ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μαργαρίτης Γιώργος, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιδήμαρχος Στάθης Τσανακτσίδης, ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης (διευθυντής) Ταξίαρχος κ Γιώργος Καραΐτσης.

Η ΕΠΣ Κοζάνης με τον Πρόεδρο Σάββα Χρήστο και τα μέλη κ. Σάββα Σαλτσίδη, κ. Γιώργο Πανιτσίδη και το μέλος της πειθαρχικής επιτροπής κ Στέλιο Μούσιο. Το παρόν έδωσε και ο φροντιστής του γηπέδου της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννης Τζέλος.Το μέλος του Δ.Σ της Κοζάνης κ Μπατιάνης Βασίλης. Σύσσωμο το Δ.Σ του Έλατου Ελάτης αλλά και του ΠΑΟΚ Κοίλων αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις άριστες σχέσεις του Μακεδονικού με τα δύο αυτά σωματεία . Ο πρόεδρος δρομέων υγείας Κοζάνης και προπονητής του Αία Μικροβάλτου Τάκης Σταθόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ. Λάζαρος Σαββίδης και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Δώρα Σιαλβέρα και ο Γιώργος Κοντορίκος. Η ζεστή βραδιά συνεχίστηκε και πλαισιώθηκε με το μοντέρνο χορευτικό του συλόγου Μακεδονική δύναμη , με τη δασκάλα κ. Αναστασία και 20 περίπου κορίτσια ,που τίμησαν την εκδήλωση, χορεύοντας δύο μοντέρνες χορογραφίες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα ¨Λόζιος κ ανακατωσιά¨ και τον πόντιο λυράρη – τραγουδιστή Πανιτσίδη Κωστή , οι οποίοι χάρισαν κεφάτες στιγμές στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πίστα ”μέθυσε” από τα ταλέντα με την παράσταση να κλέβουν οι παίκτες του Μακεδονικού δείχνοντας το ταλέντο τους και έξω απο τα γήπεδα με χορευτικές φιγούρες. Κέφι, χορός, και ζεστή ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους , με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

Η αλυσίδα που μας συνδέει όλους όσους ασχολούμαστε με την αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού είναι η αγάπη μας για τα παιδιά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εμείς αυτή την αλυσίδα υποσχόμαστε ότι δεν θα την αφήσουμε να κοπεί ,απεναντίας θα την μακρύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

 Το Δ.Σ. του Μακεδονικού ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση , τους χορηγούς καθώς και τα καταστήματα για την προσφορά των δώρων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected