Super League 1

ΑΕΚ – Στο…ακουστικό τους οι παίκτες

αεκ παικτεςΤίποτα καινούργιο δεν άκουσαν οι αρχηγοί της ΑΕΚ στη συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο για τους οφειλές της ΠΑΕ προς τους παίκτες.

Οι διοικούντες της Ένωσης ενημέρωσαν τους παίκτες πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα του Βιντιάδη και στο μόνο που ελπίζουν είναι τα έσοδα από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Για την περίπτωση του υποψήφιου επενδυτή ο Δημητρέλος ξεκαθάρισε στους αρχηγούς πως δεν είναι «περίπτωση Τσάκα», ωστόσο χρειάζεται κι άλλος χρόνος μέχρι να καταλήξει κάπου. Οι νεαρότεροι παίκτες θα δουν άμεσα κάποια χρήματα στους λογαριασμούς τους από τα έσοδα του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο για τους υπόλοιπους η διοίκηση συνέστησε υπομονή.

Ωστόσο, εκφράστηκε και η ικανοποίηση για την αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια και οι διοικούντες ζήτησαν από τους παίκτες να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα.

Οι παίκτες από την πλευρά τους έδειξαν για ακόμη μια φορά κατανόηση στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την καλή τους δουλειά μέσα στο γήπεδο…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected