Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ειδησεογραφία ενόψει Μακεδονικού

184527_10200487908305385_233120414_nΣτο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ουραγό Μακεδονικό Κοζάνης φτάνει αύριο Παρασκευή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Ο Δημήτρης Παπούλας έδωσε ρεπό στους παίκτες του χθες Τετάρτη για να ξεκουραστούν και με τη σημερινή και αυριανή προπόνηση, δίνει τέλος ουσιαστικά στην εβδομάδα που προετοίμασε την ομάδα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Θα λείψουν σίγουρα ο τιμωρημένος από κάρτες Παυλίδης και ο Καπασακαλίδης που δεν έχει συνέλθει κόμη από το πρόβλημα με τους κοιλιακούς του. Αμφίβολοι λόγω μικροτραυματισμών είναι οι Γελαδάρης και Θαμνόπουλος οι οποίοι όμως αναμένεται να προλάβουν το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα της Κοζάνης.

Τέλος, αυτό είναι η τελευταία αγωνιστική που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντος Γιώργου Τασίδη η ομάδα της Νεοκαισάρειας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική απο αυτές που χρωστάει απο ττην προηγούμενη ομάδα του τον Αιγινιακό και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Παπούλα απο τον επόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα ντέρμπι  του Αχιλλέα στη Νάουσα.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected