Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα VS Βέλγιο 1-0 (Νέων) – Αλλαγή ο Σούκιας

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝΗ Εθνική Νέων επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Βελγίου με σκορ 1-0 σε φιλικό προετοιμασίας, που διεξήχθη στο γήπεδο Ελληνικού, ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του EURO 2013.

Από την αρχή του αγώνα, η Εθνική κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου της. Στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με κυριότερες αυτές των Ιωαννίδη (15΄), Σουνά (30΄) και Βοσνακίδη (32΄), ενώ το Βέλγιο δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την ελληνική εστία. Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φούντας στο 49΄.

Ελλάδα : Μπάρκας (70΄ Λαδάς), Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Γούτας (57΄ Βλάχος), Βοσνακίδης, Σιώπης, Μύγας (57΄ Πόποβιτς), Δώνης (70΄ Παναγιωτούδης), Ιωαννίδης (70΄ Βέργος), Φούντας (57΄ Δεληγιαννίδης), Σουνάς (70΄ Σούκιας)

Βέλγιο : Ντουστ (46΄ Ρουφ), Ίμπομα, Μπούκερς, Φιόρε, Κορέν (46΄ Μπάστιανς), Βερστράτε (60΄ Μπότο), Κρουξ, Ντε Νέβε (77΄ Νιένγκο), Ορίγκι, Ζούκοφ (62΄ Γκέρκενς)

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης, δήλωσε στο epo.gr:

“Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και τα παιδιά αντεπεξήλθαν σε όσα τους ζήτησα. Δημιούργησαν  ευκαιρίες και πίεσαν τον αντίπαλο. Καλέσαμε καινούργιους παίκτες, καθώς προσπαθούμε να στήσουμε μια δυνατή ομάδα, ενόψει τη συμμετοχής μας στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα μπροστά μας αρκετό καιρό, ώστε να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα”.
*epo.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected