Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Γυναίκες στα πρόθυρα της…Β’ Εθνικής!

574724_10200187918165819_277423149_nΗ ιστορία λένε γράφεται κάθε μέρα… Και για να καταφέρεις να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου θα πρέπει να κάνεις κάτι πολύ μεγάλο, κάτι το οποίο θα αποτελέσει το στίγμα της μελλοντικής σου σταδιοδρομίας. Αύριο  Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 15.00μμ στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχει…ραντεβού με την ιστορία!

Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, του πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας και τον εμπνευστή των κοριτσιών, υποδέχεται την πρωτοπόρο και έμπειρη ομάδα της Ροδόπης ’87, στο σπουδαιότερο ματς της σύντομης ιστορίας του γυναικείου τμήματος του Αγροτικού Αστέρα.

Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν αφιερωμένη στην προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα και οι παίκτριες της πράσινης ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία και προσμονή την αυριανή μέρα. Μία ημέρα που μπορεί να γραφτεί η πιο χρυσή σελίδα στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, καθώς με νίκη προσπερνά την αντίπαλο της και θα χρειαστεί η στοιχειώδης προσοχή την επόμενη αγωνιστική με τον ουραγό ΑΣ Μετέωρα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κερδίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η αντίπαλος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο μάλιστα! Η ομάδα της Κομοτηνής στον πρώτο γύρο κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ στο πρωτάθλημα μετά από 6 αγώνες παραμένει αήττητη, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ!

Σε κάθε περίπτωση, τα κορίτσια του Αγροτικού θα πρέπει να επιδείξουν τεράστια υπομονή και να αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Ο κόσμος είναι κάτι από παραπάνω σίγουρο ότι θα δώσει το παρόν στον αυριανό αγώνα, αποτελώντας τον 12ο παίκτη για την ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected